Незабаром шанувальники мультиплікаційного серіалу "Сімпсони" можуть позбутися одного з персонажів — власника магазину індійського походження Апу Нахасапімапетілона, через те, що творців мультфільму звинуватили в расизмі. Про це стало відомо у п'ятницю, 26 жовтня, від порталу IndieWire.

Творців звинуватили в тому, індійський американець говорить з дуже сильним індійським акцентом, який різко кидається в очі. Також його зовнішність викликала кілька розбіжностей, тому Шанкар прийшов до висновку, що Апу необхідно змінити, поки "Сімпсони" і зовсім не заборонили через расизм.

Продюсер отримав кілька тисяч варіантів трансформації Апу і вже хотів запропонувати якийсь з них творцям, але вони знайшли більш вигідне рішення даної проблеми. Зокрема, творці картини вирішили просто позбавитись від Апу, так як через нього дуже багато проблем і мультсеріал почав втрачати свою аудиторію.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вони збираються зовсім прибрати його, щоб позбутися протиріч", — розповів продюсер, зазначивши при цьому, що дізнався про усунення Апу з достовірних джерел, які займаються виробництвом мультфільму.

Варто відзначити, що даний персонаж вже давно є "каменем спотикання". Дійшло до того, що в 2017 роки було випущено мультфільм "Проблеми Апу", в якому були детально розібрані всі стереотипи, пов'язані з людьми індійського і південноазіатського походження. При цьому і самі прихильники не раз говорили про те, що даний персонаж викликає негативні думки про американців індійського походження.

Сімпсони" вважаються найдовшим серіалом людства, який триває починаючи з 1987 року. На даний момент творці вже випустили 29 сезонів і планують випустити ще щонайменше один.

Нагадаємо, творці легендарних "Сімпсонів" готують повнометражний шедевр.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" відомий художник "оживив" Гомера Сімпсона.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сімпсони заговорили на закарпатському діалекті.