31 жовтня на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра десятого ювілейного сезону екстремального тревел-шоу "Світ навиворіт" з Дмитром Комаровим.

Телеведучий покаже виворіт Бразилії, країни контрастів, у якому тісно поєдналися два різних світи: первісне життя диких племен і цивілізація.

Ювілейний сезон почнеться з показу відразу двох випусків. Так, телеглядачі познайомляться з мегаполісом Манаус, який розташувався посеред незайманих джунглів, в якому досі поєднується сучасність і дика природа. Ведучий буде їздити з рятувальною службою вулицями міста, щоб уберегти жителів від небезпеки: змії, яка потрапила в басейн одного з будинків, і крокодила, який сховався у будинку однієї із сімей.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Найяскравішою частиною епізоду стане феєричний фестиваль - Бій Мей Бумба, який щорічно проводиться в невеликому місті серед диких джунглів. На фестиваль, який несе в собі сакральну культуру амазонських індіанців і вшановує їх традиції, з'їжджаються десятки тисяч бразильців. Карнавал за розмахом дійсно може змагатися з фестивалями в Ріо. Учасники демонструють величезні фігури у вигляді диких тварин і богів, заввишки з дев'ятиповерховий будинок, контрольованих вручну, без всякої автоматизації.

Комаров також покаже екстремальну зйомку на висоті майже 2000 метрів зовні вертольота.

У другому випуску телеглядачі продовжать знайомитися з маловідомою частиною планети - недоторканими амазонськими лісами. Так, Дмитро познайомить нас з диким плем'ям Туюк, які зустрічають гостей ритуальними танцями і піснями, а на вечерю пригощають м'ясом крокодилів, яких спочатку потрібно відловити у водах Амазонки. Туюк продовжують співіснувати з природою, їсти мурах на сніданок і доглядати за домашніми тваринами: лінивцями і папугами.

Нагадаємо, телеведучий програми "Світ навиворіт" потрапив в страшну халепу.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, Катя Осадча побувала в "космосі", в мережі з'явився фотодоказ.

Також раніше портал Знай.uа писав, що Винник дав вовчицям те, чого вони давно хотіли.