Ольга Бузова піде на все, щоб підвищити свої рейтинги. Навіть гіпотетичної вагітністю від Максима Галкіна, вона зможе його шантажувати, вважає видання Vladtime. За версією компетентних джерел і прихильників зірок, заліт зірки Дому-2 може влетіти в копієчку велелюбному комікові.

Чутки про зради Максима Галкіна Примадонні вже давно не новина. Тепер користувачі Мережі впевнені, що чарівний шоумен вже встиг погуляти і зі скандальною "жінкою безлічі талантів" Ольгою Бузовою.

Багато хто вважає, що від коміка вагітна Юлія Барановська, яка виховує трьох дітей, але її коханий не поспішає йти від дружини. Але, на думку фанатів, комік розлучився з телеведучою, і переключився на більш відому Ольгу Бузову. Користувачі помітили, що популярна співачка сильно змінилася зовні за останній час, що може свідчити про вагітність. Батьки передбачуваної дитини відразу записали велелюбного Галкіна, який здатний стати Бузової відповідним чоловіком.

Але сама співачка може використовувати її в корисливих цілях, і почати шантажувати майбутнім дитиною. І тому з'являється все більше підтверджень. Щоб Бузова нічого не стала оголошувати і не підтверджувала зраду перед Пугачовою, Галкіну доведеться значно підвищити свої доходи. Тепер Максиму доводиться гастролювати без перерви, відправившись після Німеччини до США, щоб задовольнити запити своєї нової коханки. Скандал, пов'язаний з чоловіком Пугачової і колишнім коханцем Барановської, дозволить Ользі отримати вигоду, навіть якщо комік не захоче платити. Після звістки про вагітність Бузова зможе підняти свій рейтинг серед користувачів Мережі. Такий хайп вона вже і ловила після розлучення з футболістом Дмитром Тарасовим. Подібна ситуація сталася і з Юлією Барановської після того, як її запідозрили в романі з гумористом.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фанати різко засудили телеведучу Юлію Барановскую як потенційну суперницю Алли Пугачової. Причиною цього стало недбале ставлення телезірки до дітей – кинула малюків і полетіла до Туреччини розважатися з подругами.

Знай.uа писав, що Галкіна запідозрили у зв'язку зі Світланою Лободою. Він навіть почав перевтілюватися в Тілля Ліндеманна, щоб повернути коханку.

Гострий язик і бурхлива фантазія фоловерів навіть дозволила запідозрити, що в Німеччину шоу-мен літав до "голубого" фермера, щоб відпочити від своїх численних жінок в обіймах друга.