Чотирьом знакам Зодіаку - Водоліям, Левам, Тельцям і Скорпіонам в листопаді-2018 краще залягти на дно.

Про це повідомляють ЗМІ.

Астрологи відзначають, що зірки обіцяють саме цим знакам зодіаку не найкращий місяць, проте улюбленцями зірок стануть Стрілець, Діва та Риба.

Зокрема, вчені зазначають, що найщасливішим знаком зодіаку стане Стрілець. Саме для них цей місяць стане періодом великих надій, нових можливостей та завдань.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Крім того людей під цим знаком зодіаку чекає реалізація більшості кар'єрних амбіцій. Також у листопаді астролог радить стрільцям більше подорожувати та знаходити іноземних партнерів.

На другому місці серед найфартовіших знаків зодіаку - близьнюки. Саме листопад стане для них прекрасним періодом доя укладення важливих економічних угод, підписання контрактів. Їм буде фарт в торгівлі і комунікаціях з іншими людьми. Зірки обіцяють їм також вдалі поїздки і підвищення кваліфікації.

На заслуженому третьому місці перебувають Діви. У носіїв цього знаку зодіаку саме у цьому місяці прекрасний період для переїзду на нове місце проживання чи здійснення великих покупок. Також їх чекає вдачу у всьому, за що вони візьмуться, зокрема у справах, які пов'язані з нерухомістю та фінансами.

Добре йтимуть справи і в цілому на роботі. Діви в листопаді можуть робити різні операції (пластичні, хірургічні) - місяць буде сприяти їх одужанню.

Проте замикають "зіркову четвірку" Риби, які у листопаді можуть по справжньому закохатись та розпочати блискучі романтичні відносини.

Разом з тим варто відзначити, що 3 листопада ви не захочете думати, що задоволення може колись закінчиться. Тому інтимні стосунки завжди будуть на грані, хоча це і принесе якусь пікантність.

Еротичний гороскоп на 3 листопада Телець

Сьогодні в вас стільки сексуальності, що потрібно напланувати мінімум справ, щоб побільше часу присвятити насолоді.

Еротичний гороскоп на 3 листопада Близнюки
В поведінку партнера вам потрібно внести деякі зміни, щоб пестив вас ніжніше, щоб пози вибирав цікавіше. Але все ж таки постарайтеся цінувати його самобутність.

Еротичний гороскоп на 3 листопада Рак
Коли будете вибирати своє еротичне вбрання на сьогодні, віддайте перевагу пастельним тонам, особливо ніжно-салатовому і блакитному. Таким чином хвилини перетворяться в години.

Нагадаємо, гороскоп на 3 листопада для всіх знаків Зодіаку.

Як повідомляв "Знай.ua", хто зустріне свою другу половинку, а хто заведе роман на стороні.

Також "Знай.ua" писав, на кого чекають великі зміни.

Гороскоп на листопад