Мешканці Канади спостерігали в небі непізнаний літаючий об'єкт, який вдалося зафіксувати на відео. Корабель з'явився над Квебеком. Експерти-уфологи тут же кинулися стверджувати, що прибульці прибули з Нібіру і є передвістниками війни. Більше того, з'явилася навіть теорія, навіщо прилетіли непрохані гості. На думку уфологів, корабель транспортував у Квебек зброю для нанесення масованого удару по Землі. І незабаром доведеться домовлятися з інопланетянами, в іншому випадку, Земля перебуває під загрозою. НЛО з'явився в небі посеред білого дня.

В експертному середовищі все частіше обговорюється тема Нібіру – Планети X, яка ось-ось повинна знищити все живе на Землі. Більшість дослідників з даної області вважають, що людство загине внаслідок викликаних гігантським космічним тілом катаклізм, однак ряд уфологів все ж стверджують, що смерть принесе насправді стародавня раса ануннаков.

Жителі Нібіру, якщо вірити тисячолітнім текстам шумерів, колись правили на Землі і повинні повернутися незабаром. За деякими даними, війна з прибульцями з Планети X вже почалася і влада приховує від громадськості цей факт, щоб уникнути паніки і виграти час для евакуації еліт. Окремі експерти, посилаючись на власні джерела в NASA і уряді США стверджують, що ануннаки з Нібіру вже захопили контроль над Місяцем і готуються до удару по Землі. Підтвердженням цього, як заявляють уфологи, є численні свідчення з різних куточків планети про зосередження нібірианського флоту в Європі та Північній Америці.

Черговий провісник війни помітили днями жителі Канади. Очевидці зафіксували на відео величезний світний НЛО високо в небі. Через деякий час він розділився на дві частини на очах у здивованої публіки. Експерти вважають, що канадці побачили корабель-носій Нібіру, який переніс на Землю якесь зброю для нанесення масованого удару. Саме його видно на ролику у процесі поділу НЛО. У будь-якому випадку, вважають дослідники, нічого доброго від таких кораблів чекати не варто. На думку уфологів, якщо урядів провідних країн світу не вдасться домовитися з прибульцями, Землю чекає війна і смерть.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.иа писав, що НЛО атакували Лас-Вегас, викликавши паніку у мирних жителів.

Росії також помітили НЛО, повідомлялося раніше. За словами уфологів, літаючий об'єкт був великим і весь час змінювався.

Також ми писали, що підозрілий об'єкт був помічений біля Юпітера.