Співробітники американського космічного агентства NASA близько місяця тому опублікували відео, зроблене з космічного зонда, і уфологи помітили біля поверхні Юпітера підозрілий об'єкт, який вони прийняли за НЛО.

Як повідомляє replyua.net у мережі з'явилося відео, в якому уфологи збільшили знімки NASA, продемонструвавши наявність зеленої аномалії над поверхнею планети-гіганта.

Раніше звичайний житель Аргентини знайшов місце, де, ймовірно, приземлився НЛО

Якщо збільшити зображення, то можна чітко побачити зелений об'єкт з досить різкими контурами та відмінностями в освітленості граней. Один з авторів відео розповів, що корабель прибульців просто гігантський – його ширина може досягати 257 кілометрів. Втім, більшість користувачів сильно сумніваються в тому, що на кадрах дійсно корабель прибульців.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Зелений колір об'єкту, швидше за все, надає іонізуюче випромінювання Юпітера. Заряджені високоенергетичні частинки підсвічують будь-який об'єкт, будь то зонд або НЛО. Але в даному випадку спостерігається відбитий від однієї з граней зеленого об'єкта сонячне світло", - пише один із користувачів.

Нагадаємо, раніше дивна історія трапилася біля одного загадкового будинку в Шеффілді. Це був сірий дощовий день, які часто бувають у Британії, дівчина перебувала вдома, займаючись буденними справами. Щось ніби змусило її виглянути у вікно.

Як повідомляв портал "Знай.иа" астрономи намагаються з'ясувати походження дивних загадкових смуг, які виявили на поверхні Діони, потенційно жилого супутника Сатурна.

Також Знай.иа" писав, що інопланетяни зацікавилися Міжнародною космічною станцією. Спочатку підозрілий об'єкт придивлявся до неї здалеку, а потім підлетів ближче, коли і був помічений.