Президент київського Динамо Ігор Суркіс розповів, чи призначатиме він нового головного тренера команди.

Суркіс спростував інформацію про те, що він веде переговори з іноземними фахівцями. Про це пише видання Динамомания

Президент київського Динамо зазначив, що в першу чергу після завершення сезону все обговорить з нинішнім наставником команди Олександром Хацкевичем.

При цьому Ігор Суркіс не виключив, що білоруський тренер залишиться на чолі команди і в наступному сезоні.

Олександр Хацкевич


"Зараз циркулюють різні чутки, але ви їм не вірте - я ні з ким не вів переговори. У Хацкевича закінчується контракт в кінці сезону. Мені треба з ним зустрітися, переговорити. І після цього я буду приймати рішення.
Я сьогодні не кажу, що Хацкевич залишиться або піде. Я спочатку з ним зустрінуся, я повинен розуміти, як він бачить турнірні завдання. А завдання стоять наступні - вихід в Лігу чемпіонів і повернення до Києва золотих медалей і Кубка. Якщо він мене переконає в тому, що він здатний це зробити, то, можливо, буде продовжувати працювати далі.
Я, як президент клубу, і вболівальники повинні чітко знати, що в наступному році ми будемо боротися і повертати титули. Тому що становлення команди за два роки, які пропрацював Хацкевич, вже завершено. Кредит довіри більше, ніж йому, я нікому не давав. Ви це прекрасно знаєте. Тому будемо зустрічатися і розмовляти", - сказав Суркіс.

Ігор Суркіс

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, Хацкевич залишиться в Динамо, але за однієї умови

Як повідомляв портал Знай.ua, київське "Динамо" анонсувало презентацію нової ігрової форми на наступний сезон

Також Знай.ua писав, київське "Динамо" планує отримати за свого капітана та гравця національної збірної Віктора Циганкова чималу суму.