Творці українського фільму "Захар Беркут", знятого за мотивами однойменної повісті Івана Франка, презентували новий тизер-трейлер кінострічки 6 червня. Режисером став Ахтем Сеітаблаєв, відомий по фільму "Кіборги".

"Тизер-трейлер для України досить новий формат, традиційно з таким типом контенту працюють голлівудські мейджори на етапі, коли ще триває робота над пост-продакшеном фільму. Жанр, міцна історія, якісні спецефекти, міжнародний каст, партнери, нарешті, величезна увага від професійної та глядацької аудиторії – все це диктує свої правила. Масштаб проекту досяг такого рівня для нашої індустрії, що треба робити трохи більше звичайного. Сподіваюся, глядачі це оцінять", – розповів продюсер фільму Єгор Олесов.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь

Тизер-трейлер "Захара Беркута" робить акценти на фільм, не порушуючи при цьому секретів головної сюжетної лінії. Довгі панорами гірських масивів і кадри попелищ залишених Монгольською ордою знайомлять глядачів з атмосферою фільму і просто зачаровують.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

В Україні фільм режисера Ахтема Сеітаблаєва виробництва Kinorob і Cinema Day за підтримки Держкіно покажуть 10 жовтня 2019.

Нагадаємо, міні-серіал про трагедію в Україні 1986 року "Чорнобиль" завоював неймовірну любов глядачів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Стівен Кінг висловився про новий серіал "Чорнобиль", присвячений подіям в Україні 1986-го року.

Також портал Знай.uа писав, де і як знімали гучний серіал "Чорнобиль".