У мережі з'явився перший тізер історичного фільму "Захар Беркут", знятого за мотивами однойменної повісті Івана Франка. В українському прокаті фільм Ахтема Сеітаблаєва з'явиться 10 жовтня 2019.

Виконавець головної ролі актор Роберт Патрік розповів про свої почуття, пов'язані зі зйомками в українському фільмі.

"Історія Захара Беркута - про кожного з нас. Вона змушує замислитися над тим, що ми будемо робити, коли наш спосіб життя опиниться під загрозою. Чи ми будемо бігти, чи будемо боротися і відстоювати те, у що віримо? Найближчою в образі Захара для мене виявилася саме його воля до боротьби за свою свободу. Він не хотів чужого панування над ним самим, ні над його народом. Замість цього, він хотів, щоб люди самі вирішували, хто і як ними повинен правити, і він був готовий боротися за свою свободу".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Зйомки картини пройшли влітку цього року неподалік Синевирської Поляни на Закарпатті та під Києвом.

У "Захарі Беркуті" зіграли актори з України, США, Великобританії, Казахстану і Монголії. Серед них: Алекс МакНіколл (Максим Беркут), Роберт Патрік (Захар Беркут), Томмі Фленаган (Тугар Вовк), Поппі Дрейтон (Мирослава), Цегмида Церенболда (Бурунда), Андрій Ісаєнко (Петро), Волощенко Олег (Гард), Ержан Нуримбета (Мерке), Аліна Коваленко (Росана), Рокі Майерса (Іван Беркут), Віктор Жданов (Хорун), Олівер Тревен (Богун), Марина Кошкіна (Устя), Аяна Отепбергена (Нергуй), Елісон Дуді (Рада Беркут), Дуалета Абдігапарова (Кунг), Станіслав Лозовський (Сокіл), Олег Стефан (Левко) та інших.

Продюсерами картини виступили Джефф Райс, Юрій Карновский і Раджа Коллінз.

Нагадаємо, вже незабаром на великі екрани вийде гаряча романтична комедія "Секс і нічого особистого", творці фільму поки не розкривають всіх подробиць, але трейлер провокаційної стрічки вже вийшов в мережу.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Києві пройшов допрем'єрний показ нового українського серіалу "Виходьте без дзвінка".

Також Знай.ua писав, мережі оприлюднили тизер фільму "Король лев" (The Lion King) від кіностудії Walt Disney Studios.