Історія трапилася біля одного загадкового будинку в Шеффілді. Це був сірий дощовий день, які часто бувають у Британії, дівчина знаходилася вдома, займаючись буденними справами. Щось ніби змусило її виглянути у вікно.

Так 21-річну Сару Уїнн привернув невеликий потоп но дорозі, яка проходила поруч. Вона вирішила вийти з дому і зняти, що відбувається.

Поки дівчина знімала дорогу на камеру, вона навіть не помітила, що повз прослизнуло дивне створення з червоною шкірою.

Коли Сара вже переглядала зроблений матеріал на комп'ютері, то помітила загадкову фігуру дивного кольору. Сара моментально подумала про прибульця. Шкіра страшної істоти була ніби выварена в окропі або обпалена.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дівчина не на жарт злякалася і рознервувалася. А що якщо це створіння досі блукає десь в околиці? І які наміри можуть у нього бути?

Дівчина виклала моторошний знімок в соцмережі, і поділилася історією з користувачами. Коли знімок з'явився в мережі, люди стали висувати різні теорії щодо побаченого.

Деякі навіть згадали про полтергейста, у якого в теорії могла згоріти шкіра. Створіння, на жаль, видніється лише на одній фотографії з декількох зроблених.

Істота вийшла досить розмитою на знімку. Але дівчина твердо впевнена, що це, щось паранормальне.

Якщо гарненько придивитися, можна помітити жилаву шию, закриті очі, маленькі вуха і лису голову. Також у можливої істоти яскраво виражені скули.

Зазначимо, фотографії Сара зробила ще 20 вересня 2018 року під час сильної зливи.

Як зазначає перелякана дівчина, версія з полтергейстом також здається їй досить правдоподібною. Оскільки сам будинок, в якому вона живе, часом її лякає до жаху.

Так в будівлі може довільно включатися і вимикатися світло, відкриватися двері і падати різні предмети. Дівчина щиро вірить у паранормальні явища, тому боїться за своє життя. Можливо, їй дійсно варто переїхати, як кажуть, від гріха подалі.

Нагадаємо, інопланетяни зацікавилися Міжнародною космічною станцією. Спочатку підозрілий об'єкт придивлявся до неї здалеку, а потім підлетів ближче, і був помічений.

Як повідомляв портал "Знай.uа", звичайний житель Аргентини знайшов місце, де, ймовірно, приземлився НЛО.

Також "Знай.uа" писав, днями черговий вісник Апокаліпсису не на жарт налякав людство.