Американське сімейство протягом довгого часу зауважує дивні речі, які відбуваються в їхньому будинку. Особливо мешканців лякає дитяча кімната, в якій знаходиться коляска. Про це повідомляють американські ЗМІ.

Власники будинку розповіли, що вже не раз приймали спроби позбутися від цієї дитячої коляски. Однак кожен раз вона якимось неймовірним чином поверталася назад в їх будинок. Також мешканці будинку заявили, що з цієї дитячої кімнати дуже часто чути дитячий плач. Люди згадують, що якось вночі навіть бачили обриси немовляти в злощасному візку.

Сім'я вважає, що в їхньому будинку оселився містичний полтергейст, який не дає їм спокійно жити. Щоб розібратися в ситуації і довести свою правоту, власники будинку запросили до себе групу вчених, яка спеціалізується на вивченні паранормальних явищ.

Американець Кріс Гудвін і його група дослідників надприродних явищ погодилися на експеримент і відвідали маєток родини у Вермонті. Фахівці встановили камеру саме в цій зловісній дитячій кімнаті. На підлогу поклали звичайний дитячий м'ячик. На кадрах видно, що м'яч в якийсь момент несподівано прокотився по підлозі – мимоволі, немов хтось невидимий штовхнув його. Як видно на записі, в кімнаті нікого не було.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Пізніше незалежні експерти проаналізували відео і прийшли до висновку, що на записі відсутні які-небудь ліски, підкладки або повітряні гармати, за допомогою яких можна було б віддалено призвести іграшку в рух. Тобто запис – справжній.

Раніше повідомлялося, що жахливий полтергейст зняли на камеру. Британець Ендрю Вордом зняв на камеру нез'ясовне явище у своїй квартирі. Кадри більше нагадують сцену з фільму жахів. Жахливе відео з його квартири з'явилося в Youtube. Чоловік живе в 400-літньому котеджі в Кембриджширі. Він упевнений, що в будинку його переслідує незрозуміле паранормальне явище.

Нагадаємо, учасниця шоу Битва екстрасенсів показала, як потрібно боротись за життя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, як зрозуміти, що у вас вдома живе нечиста сила.

Також портал "Знай.uа" писав, що привид явився дівчині у сімейному альбомі.