Звичайний житель Аргентини знайшов місце, де, ймовірно, приземлився НЛО. Про це повідомляють аргентинські ЗМІ. Аргентинець Родріго розповів, що нещодавно він, повертаючись з роботи на мотобайку, поїхав по гірській дорозі неподалік від містечка Норкунко. На одній із безлюдних місць він зауважив візерунки на снігу, причому вони були незвичайної форми: один з них був у формі зірки, інший - немов спіраль.

"Ніколи не бачив нічого подібного", - зізнався чоловік.

Спочатку Родріго здалося, що візерунки зробили люди, однак, підійшовши ближче, він побачив, що біля них на снігу немає ніяких слідів. Тому чоловік припустив, що "снігові" візерунки могли створити прибульці, оскільки пересічній людині зробити таку малюнки і не залишити на снігу слідів, на його думку, неможливо.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше прибульці попередили землян про загрозу ядерного апокаліпсису.

Пізніше чоловік розповів про знахідку сім'ї. Щоб довести, що це не вигадка, він повернувся на це місце і зробив два фото, які передав представникам аргентинських ЗМІ.

Відомо, що візерунки знаходяться на трасі 11 біля містечка Норкунко, і це досить безлюдна територія. З приходом зими вона стає недоступною для поїздок, оскільки дороги замітає сніг. До речі, сніг тут випадає досить рано, оскільки це гірська територія.

Поки що уфологи ніяк не прокоментували цю інформацію.

Кілька тижнів тому НЛО помітили трохи північніше на карті - поблизу Лас-Вегаса, в США. "Знай.ЮА" повідомляв, що американець зняв, як кораблі прибульців оточили офісну будівлю, і опублікував відео в мережі. Уфологи стверджують, що саме в цій точці найчастіше фіксують прояви інопланетної активності. Існує теорія, що саме тут американці відчувають власну інопланетне зброю, втім, роблять це в режимі посиленої секретності.

Також раніше повідомлялося, що поблизу Сонця конспіролог Скотт Уоррен виявив корабель НЛО. Він опублікував фотографію, ну якій перебуває літаючий об'єкт у вигляді тарілки, і заявив, що його побудували інопланетні роботи.

І не тільки в західній півкулі фіксують активність інопланетних об'єктів. Нещодавно поблизу Мельбурна в Австралії, помітили криваві НЛО.