Днями черговий вісник Апокаліпсису не на жарт наполохав людство.

Апокаліпсис
Апокаліпсис

Про це повідомляють українські ЗМІ із посланням на VistaNews.

Команда уфологів з Кореї зафіксувала в небі реальний НЛО. За словами фахівців, прибульці хотіли попередити людство про можливу загрозу ядерної війни.

НЛО 2
НЛО 2

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Мисливці за НЛО відстежили інопланетний об'єкт в повітрі і заявили, що прибульці практично щодня з'являються у Північно-Східній Азії і намагаються попередити людство про ядерну війну, яка може статися вже у найближчому майбутньому.

Нагадаємо, на старому відео американського космічного агенстства NASA, яке показали по телебаченню в 1999 році, виявили загадковий об'єкт.

НЛО 3
НЛО 3

Дослідники НЛО і позаземних цивілізацій знайшли стару оцифрованную з відеокасету запису даного ефіру і поспішили поділитися нею з в мережі, - пише Politeka.

Незвичайний матеріал демонструє американський модуль Міжнародної космічної станції, біля якого несподівано пролітає загадковий об’єкт, підозріло схожий на порівняно велику металеву сферу.

Морське НЛО
Морське НЛО


Як писав раніше Знай.ua, щороку люди бачать НЛО тисячі разів.

Велика частина подібних випадків легко пояснюється вченими. Однак чи є це приводом для того, щоб вважати уфологію лженаукою, або все-таки необхідно розібратися з не розкритими подіями?

прибульці
прибульці

Варто було лише знаменитому виданню The Guardian повідомити істотному зменшенні випадків спостереження НЛО, як в одному московському районі були помічені загадкові сині вогні. Збіг обставин чи ні, проте практично в той же самий час незвичайне сяйво в нічному небі було зафіксовано в іншій частині світу — в містечку Мертл-Біч в США.

нло
нло

Очевидці зняли обидва випадки на відео і виклали на суд соцмереж. Вчені поспішили з відповіддю. І у нас, і у американців експерти пояснюють небесні вогні оптичними ефектами. Нібито, від низьких хмар відбивається яскрава міська ілюмінація, ось і скачуть по небу світлові плями.


Також Знай.ua писав про те, що невідомий літаючий об'єкт був виявлений на пляжі, а місцеві жителі будують найбожевільніші теорії про його походження.