Земляни в небі над Землею могли спостерігати дуже яскравий спалах, і це не Сонце, не зірки і навіть не метеорити. Конспірологи відразу ж звернули увагу на це яскраве світло і заявили про загрозу з боку планети Нібіру.

Тривожний силует в небі помітили в ніч на 1 жовтня в одному з районів Російської Федерації. Цілий тиждень уфологи очікували офіційних коментарів від вчених, однак астрофізики тільки розвели руками, вони не змогли пояснити загадкове світіння.

Тому конспірологи почали висувати свої версії подій, які спричинили до таємничого спалаху у небі. Найпопулярніша версія – "великий брат" Землі Юпітер підірвав смертоносну Нібіру. Про це пишуть у соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гравітаційна потужність газового гіганта повинна була скорегувати апокаліптичну траєкторію польоту планети смерті. Але Юпітер випадково перестарався і знищив Планету Х.

Конспірологи впевнені, що "великий брат" просто вирвав ядро Нібіру. Планета смерті повинна була зробити так само з Землею. В результаті Нібіру розлетілася на величезну кількість шматків різних розмірів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що житель Великобританії Джейсон Каллум поділився відеозаписом, на якому зображений незвичайний об'єкт, з іншими користувачами.

В мережі відразу ж виник спір про походження цього об'єкта. Дехто зазначав, що це можуть бути справжні НЛО, інші ж вважають, що це незрозумілий космічний об'єкт.

Варто нагадати, що американцям набридла довготривала оренда російських космічних "плацкартних" кораблів. З'явилася інформація, що в 2019 році NASA спільно з компанією Ілона Маска SpaceX відправить до Міжнародної космічної станції (МКС) власний апарат.

У NASA вирішили відмовитися від російських космічних кораблів на користь приватних вітчизняних підрядників. Мова йде про компанії SpaceX і Boeing. Про це стало відомо завдяки офіційній заяві NASA.

Нагадаємо, нове відкриття NASA змінить все знання про Космос.

Як повідомляв Знай.uа гігантська зірка залишила після смерті космічний "подарунок" вченим.

Знай.uа писав, гуманоїди на Венері: вчені з усього світу об'єднаються заради позаземного життя.