Дивовижну знахідку виявили жителі США в Південній Кароліні. Місцеві відпочиваючі натрапили на дивний об'єкт, що має циліндричну форму. Місцеві Уфологи висунули версію, що це частина корабля, що розбився над територією Сполучених Штатів Америки. Об'єкт має дивну форму, що нагадує ніс космічного корабля.

Частина обплетення растрепалась, відкриваючи кілька шарів невідомого матеріалу. Прибула на місце поліція з'ясувала, що невідомий об'єкт має м'яку на дотик структуру, схожу на пінопласт або затверділий поролон. Більшість місцевих жителів впевнені, що це НЛО і варто шукати інші частини або можливі уламки корабля. За однією з версій комунальних служб, таємничий об'єкт є частиною водяного буя або елементом дренажної системи.

Місцеві фанати «Зоряних воєн» тут же охрестили його «Зіркою Смерті» і запропонували пошукати в околицях Дарта Вейдера. Сам таємничий уламок був знайдений в загороджувальної сітки, яка захищає пляж і відпочиваючих від різних морських тварин і риб. Він порвав частина мережі і застряг між її основною частиною.
Знайдену частина НЛО забрали комунальні служби для аналізу структури і подальших пошуків інших уламків, що відкололися від основного об'єкта. Jnaj.ua вже писали про подібний інцидент раніше.

Незважаючи на невелику форму і схожість з дренажною системою, місцеві жителі наполегливо стверджують, що це частина корабля прибульців, а уряд приховує від них правду. Місцеві навіть звернулися в міський муніципалітет за роз'ясненнями, бажаючи почути коментар влади.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще


З інформації, яку дізнався Знай.uа, клуб фанатів зоряних воєн запропонував влаштувати вечірку на пляжі і чекати сигналів з космосу. Поліція повідомила, що панікувати не варто і таємницю походження загадкового об'єкта незабаром дізнаються. Місцевих не на жарт схвилював факт того, що уламок може бути радіоактивним або містити невідомий науці вірус. Таку версію висунув один із знайшли цей НЛО берегових рятувальників. Возможно це одне з космічних тіл з планети Нібіру?


У липні дивні кола, що з'явилися на полях в Краснодарі. Про це портал Знай.uа писав раніше. Великі кільця, діаметром 10-15 метрів були акуратно розмічені серед пшениці. Втоптана земля нагадувала місце посадки інопланетного корабля. Місцеві жителі відразу висунули теорію про інопланетне візит космічних прибульців. Як раніше повідомляв портал Знай.иа, НЛО впливають на енергію Сонця.