Житель Великобританії Джейсон Каллум поділився відеозаписом, на якій зображений незвичайний об'єкт, з іншими користувачами.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У мережі відразу ж виник спір про походження цього об'єкту. Дехто відзначав, що це можу бути справжнє НЛО, інші ж вважають, що це незрозумілий космічний об'єкт.

Крім того він розповів, що незвичайний космічний об'єкт відрізняється від інших своєму формою та яскравим забарвленням. Через що доволі багато користувачів відзначають, що це може бути доказом існування "Чорного лицаря".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Чорний лицар", існування якого офіційно не підтверджено, вважається штучним супутником інопланетян. Крім того доволі багато уфологів відзначають, що супутник позаземної цивілізації обертається у безпосередній близькості від Землі вже навіть не перше тисячоліття.

Також, вони звинувачують NASA в спробах приховати "Чорного лицаря" поряд з іншими доказами теорії про наявність внепланетних цивілізацій на теренах всесвіту.

Разом з тим варто відзначити, що поки фахівці NASA витрачають весь свій час і сили на вивчення Червоної планети і пошук прибульців саме на Марсі, інші дослідники на чолі з професором Трейсі Греггом з Університету в Буффало помітили дещо дивне і загадкове на іншій планеті Сонячної системи.

Трейсі Грегг переконаний, що саме на Венері мешкають інопланетяни, тому найближчим часом астронавти відправляться туди з важливою місією.

Крім того, фахівець вважає, що американське агентство NASA буде шукати гуманоїдів на Венері разом з російськими вченими з "Роскосмосу". За припущеннями Грегга, перші астронавти зможуть дістатися до Венери і знайти докази інопланетного життя вже в 2026 році.

На думку Тейсі Грегга, зараз головне завдання фахівців створити космічний корабель, який витримає жорсткі умови іншої планети.

Нагадаємо, вчені похвалилися унікальним винаходом.

Як повідомляв "Знай.ua", відкриття вчених назавжди перепише історію цивілізації.

Також "Знай.ua" писав, що вчені помітили пожираючий енергію сонця НЛО.

Завдяки прибульцям