Вчені, що досліджують космос і галактику, відзначили загадкову аномалію яка виявилася дуже цікавою.
Нещодавно експерти вивчили копії фотографій 6-річної давності, які здійснював пристрій NASA.

У фотографіях експерти помітили таємничий предмет, що обертається близько Небесного світила. Безпосередньо предмет був сфероподібною фігурою. Експерти затвердили, то що космічне агенство виявило не тільки фотографії, але і відеоматеріал, що був таємним. Досі у професіоналів відсутні загальні версії згідно розеснение предмета і даної аномалії. Але кілька діб тому повторилося теж саме що було раніше на фото. За деякими припущеннями предметом близько Сонця була небезпечна землі планета Нібіру.

Фахівці в області позаземних рас заявляють, що даний предмет також міг би бути галактичним судном інопланетян, що вишукувало альтернативну підзарядку. Основною характерною рисою, що здивувала вчених, було те що, таємничий предмет здатний протидіяти потужній силі тяжіння сонця.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Підкреслимо, що інші світові, космічні машини перебуваючи біля Небесного світила, просто згоряли.
Варто відзначити, що академічні працівники NASA розмістили звіт, в якому формально довели наявність планети Нібіру, з якою раніше припускали зыткнення Землі.

Зазначається, що земля перебуває з Сонцем на дистанції, яка в двадцять раз більше, ніж позиція Нептуна щодо єдиної зірки Сонячної системи,але важливо знати одне, те що Нібіру ніяк не наближається до Нашої планети, по іншому б це вже давно раніше було б виявленно.

Таким чином, вчені спростували загрозу зіткнення планет, якого деякі експерти очікували в 2017 році.

Раніше США заявили, що до Землі наближається величезна і загадкова планета Нібіру, з якою пов'язали різні катаклізми, в тому числі кліматичні. Тому нам нема чого бояться, так як Нібіру не показує ніяких ознак наближення до нашої планеті.

Як писав раніше Знай.uа, ні для кого не секрет, що найпопулярнішою теорією про кінець світу є зіткнення із загадковою планетою Нібіру.

Знай.uа писав про те, що японські вчені приголомшили прогнозом про те, коли настане кінець світу, і це стосується не тільки нашої планети, але і всього Всесвіту.

Нагадаємо, останнім часои найпопулярнішою теорією про загибель Блакитної планети є зіткнення із загадковою планетою Нібіру, яка ось-ось наблизить до нас.