Японські вчені приголомшили прогнозом про те, коли настане кінець світу, і це стосується не лише нашої планети, а й всього Всесвіту.

Фахівці університету Токіо і Національної астрономічної обсерваторії зробили розрахунки за висновками спостережень за 10 мільйонами галактик у видимій частині Всесвіту за допомогою потужного телескопа на Гаваях.

Отримані дані вони зіставили з правилами гравітації, поведінкою темної матерії в космосі, законів термодинаміки та Теорією великого вибуху. Незважаючи на те, що вони не перші, хто робив подібні розрахунки, японські учені змогли якомога точніше передбачити час загибелі Всесвіту.

Судячи з їх результатів, Всесвіт буде жити набагато довше, ніж передбачалося раніше. Результати показали, що кінець Всесвіту настане не раніше, ніж через 140 млрд років. Нагадаємо, що вік всесвіту складає лише 13,79 млрд років.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як зазначив професор Тіаке Хікаге, він і його команда планують продовжити подальше дослідження інших галактик, щоб отримати ще більш точний час припинення існування Всесвіту.

Дивіться: Які таємниці приховує від нас Всесвіт

Нагадаємо: останнім часои найпопулярнішою теорією про загибель Блакитної планети є зіткнення з загадковою планетою Нібіру, яка от-от наблизить до нас. Так планета Нібіру повинна була наблизитися в ніч з 22 на 23 вересня. Але на думку американських уфологів, апокаліпсис зуміла запобігти Японія.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", дослідники з'ясували, що вже за дксять років відбудеться суттєве похолодання в Арктиці. А тому масштабне танення льодовиків відкладається.

Також "Знай.ua" писав, що смертельна загроза нависла над цілим штатом. Влада США оголосила масову евакуацію, близько мільйона людей мають переселити до безпечного місця. Все через смертельну загрозу у зв'язку з надпотужним штормом.