Не для кого не секрет, найпопулярнішою теорією про кінець світу є зіткнення із загадковою планетою Нібіру. Останнім часом навколо містичного об'єкта з'являється все більше теорій і змов.

Так недавно зробили шокуючу заяву. Виявляється нещодавно японці врятували Землю від неминучої смерті, яка линула до нашої планети.

Так планета Нібіру повинна була наблизитися в ніч з 22 на 23 вересня. Але на думку американських уфологів, апокаліпсис зуміла запобігти Японія.

Вони вважають, зіткнення Землі і Нібіру запобігли японські вчені, які направили до планети X космічну станцію "Хаябуса-2" з міні-роботами.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так вчені заявляють, що саме ровери якимось чудесним чином запобігли зіткнення двох планет.

Але варто відзначити, фахівці японського Космічного агентства ніяк не прокоментували цю інформацію, але не стали заперечувати, що станція "Хаябуса-2" дійсно була запущена в космос.

У чому причина такого мовчання японців, скромність або боязнь налякати населення страшною правдою?

Як повідомлялося раніше, космічна станція вивчає астероїд Рюгу, до якого і був відправлений апарат в грудні 2014 року.

Але ось конспірологи впевнені, 2018 року зі станції, яка місця призначення, було отримано лише кілька знімків з поверхні Рюгу.

Багато хто впевнені, що приховування інформації з космосу від представників американського космічного агентства НАСА спонукало вчених з Японії розробити свій власний секретний проект, щоб досліджувати планету Нібіру.

Астрономи, які свято вірять в її існування, вважають, що планета Х не змогла наблизитися до нас через гравітаційні поля Юпітера, яке загальмувало її рух.

Варто відзначити, що вчені і просто любителі космосу давно спекулюють про наближення до Землі загадкової планети Нібіру.

Прихильники теорій про кінець світу чекали наближення загадкової дев'ятої планети Сонячної системи до Землі 19 вересня. Однак ні цього дня, ні в наступні планета смерті Нібіру на небосхилі так і не з'явилася. Воно й на краще для землян.

Нагадаємо, вчені і звичайні любителі дослідження космічних тіл вже досить давно спекулюють над темою наближення планети-вбивці Нібіру до Землі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, група російських вчених провела дослідження і дійшла висновку, що ближче до 2030 року розпочнеться період серйозного похолодання в Арктиці. Це відбудеться в рамках 70-річного кліматичного циклу.

Також портал "Знай.uа" писав, батьки не вірили розповідями дітей про перевертнів, поки ті не показали відео.