В Індії вчені виявили найдавніші з відомих до сьогодні наскальні малюнки, які створила невідома цивілізація.

Зображення тварин, сцен з побуту, громадського життя і геометричних фігур знайшли у штаті Махараштра. Вони вважаються найстарішими петрогліфами з усіх будь-коли виявлених і вражають грандіозними розмірами.

Під шаром піску вченим вдалося знайти цілі обмальовані поля. З огляду на характер малюнків, учені припускають, що плем'я мігрувало до Індії аж із самої Африки.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Уфологи, у свою чергу, стверджують, що втрачена цивілізація була безпосередньо пов'язана з ануннаками - прибульцями з таємничої планети Нібіру. Знайдені зображення за часом можна порівняти з періодом розвитку шумерської цивілізації.

Уфологи розповідають, що шумери переживали період розквіту, коли їх відвідали ануннаки. Однак прибульці з Нібіру могли контактувати не тільки з шумерською цивілізацією, а й з іншими племенами, одним з яких могли бути автори наскальних малюнків.

Уфологи відзначили, що зображення описують, здавалося б, несумісні речі, а також зображують прибульців у скафандрах. На малюнках навіть можна чітко помітити зображення гуманоїдів і екрани.

Нагадаємо, військовий із США, який побажав залишатися анонімним, розповів, що раніше його викрадали інопланетяни.

Про це повідомляє Vladtime.

Саме в полоні у прибульців, чоловікові вдалося з'ясувати, що існують різні види гуманоїдів. І які,за його версією, готуються до колонізації Блакитної планети.

За словами очевидця, на Землю прибудуть відразу три раси позаземних істот з метою знищити людей та зайняти їх місце під Сонцем в буквальному сенсі. Таким чином людям варто побоюватися маленьких сірих створінь з великими очима, гуманоїдів, які максимально нагадують людей, а також гігантів зростанням вище двох метрів.


Як писав раніше Знай.ua, вчені знайшли метал, про аналоги якого на Землі досі не було нічого відомо. Дослідники припускають, що він моде мати позаземне походження.


Також Знай.ua писав про те, що вчені в усі часи намагалися розгадати одну з найскладніших загадок Всесвіту, а саме те, коли ж людству очікувати на Апокаліпсис.