Військовий США, який побажав залишатися анонімним, розповів, що раніше його викрадали інопланетяни.

Про це повідомляє Vladtime.

Саме в полоні у прибульців, чоловікові вдалося з'ясувати, що існують різні види гуманоїдів. І які,за його версією, готуються до колонізації Блакитної планети.

За словами очевидця, на Землю прибудуть відразу три раси позаземних істот з метою знищити людей та зайняти їх місце під Сонцем в ьуквальному сенсі. Таким чином людям варто побоюватися маленьких сірих створінь з великими очима, гуманоїдів, які максимально нагадують людей, а також гігантів зростанням вище двох метрів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

За словами військового, уряд Білого дому в курсі про прибульців і навіть мають з ними якісь домовленості. Нагадаємо, що раніше на поле для гольфу, який належить Дональду Трампу, уфологи помітили НЛО, що може підтверджувати слова військового.

Нагадаємо, експерт розповів всю правду про прибульців та секретні космічні програми.

Як повідомляв портал Знай.ua, уфологи виявили секретну базу інопланетян. На Байкалі до деяких острівців неможливо наблизитися – відразу починається шторм з сильним зустрічним вітром. Цядивна аномалія вкрай зацікавила дослідників позаземних цивілізацій.

Також Знай.ua писав про те, що мандрівник у часі розповів, коли розпочнеться Третя світова. Відомий в мережі Олександр Сміт заявив, що що Третьої світової війни уникнути все-таки не вдасться, але розпочнеться вона не дуже скоро: рівно через сто років, тобто, у 2118 році.

Додамо також, що страшні передбаченні Стівена Хокінга починають збуватися. Так, вчений говорив, що людям якомога швидше потрібно поикнути Блакинту планету та шукати прихистку на інших, аде катастрофа неминуча.

Дивіться: Таємниці Всесвіту, які ще належить нам розгадати