Відомий в мережі Олександр Сміт, який стверджує, що він подорожував у часі, розповів, що йому довелося побачити і яке майбутнє чекає на людство.

Так, на своєму YouTube-каналі користувач, чиє обличчя приховує щільна маска, заявляє, що йому довелося брати участь в експериментах ЦРУ: проводилися вони у 80-х роках і перебували під найсуворішим секретом. В кінцевому підсумку він потрапив у майбутнє, про що хоче розповісти сучасникам.

"Світ, яким ми його знаємо, може сильно змінитися, і я відчував, що людству корисно знати не тільки про цю зміну, але і про секретні технології, приховуваних від нього", – розповідає він.

Тревеллер стверджує, що в майбутньому світ наповниться технологіями, які сьогодні здаються просто нереальними. Планета буде засіяна роботами зі штучним інтелектом, літаючими автомобілями і прибульцями. Чоловік стверджує, що Третьої світової війни уникнути все-таки не вдасться, але розпочнеться вона не дуже скоро: рівно через сто років, тобто, у 2118 році.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Розв'яжеться вона через конфлікт між Північною Кореєю та Сполученими Штатами, а в неї почнуть вплутуватися й інші держави, Російська Федерація в тому числі. Остання прийме сторону КНДР і країни запустять ракети. Незважаючи на те, що прогноз позитивним назвати дуже непросто, саме так його оцінює Сміт: чоловік упевнений, що незважаючи на величезну кількість жертв, ця подія в результаті призведе до загального єднання.

"Кордони стануть безглуздими, а люди навчаться любити і цінувати життя — таке, яке надихало б їх - і не завдавати ніякої шкоди ближньому", – резюмує Сміт.

Незважаючи на довгу і грунтовну розповідь, "мандрівник" не надав жодних доказів свого досвіду. Як і канал, який розмістив його інтерв'ю.

Нагадаємо, Сергій Шнуров полетів у відкритий космос і познайомився з прибульцями.

Як повідомляв "Знай.uа", дивне кіберпослання майя перелякало весь світ.

Також "Знай.uа" писав, що інопланетяни на щось натякають: у Google Earth помічено страшне послання.