Вчені та звичайні любителі дослідження космічних тіл вже доволі давно спекулюють над темою наближення планети-вбивці Нібіру до Землі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, любителі різних теорій про існування планети-вбивці Нібіру чекали наближення апокаліпсису ще 19 вересня. Проте у цей день міфічної планети-вбивці на горизонті так і не з'явилось.

У свою чергу дослідники, які свято вірять у існування Нібіру вважають, що таємна планета наблизиться до нас зі сторони гравітаційного поля Юпітера, яке сильно пригальмувало її швидкість.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Проте більшість експертів сходяться на думці, що у певний момент Нібіру все ж вдасться вирватись з "космічної пастки" та відразу ж прискорить свій рух до Землі.

За підрахунками астрономів, в цьому випадку зіткнення нашої планети із загадковим космічним тілом відбудеться вже в жовтні 2018 року.

Більше того експерти навіть вирахували імовірне місце зіткнення Нібірі з Землею. Так, за їх словами планета-вбивця зіткнеться з територією США,тобто весь удар прийдеться саме по території Штатів.

Факт наближення руйнівної планети до Землі підтверджують і уфологи. Вони впевнені, що саме з ним пов’язані випадки появи НЛО в небі над нашою планетою, які останнім часом відбуваються все частіше. Уфологи вважають, що інопланетяни вирішили відвідати Землю з "інспекцією", за підсумками якої вирішиться, чи будуть вони допомагати людям.

Разом з тим варто відзначити, що агентство аерокосмічних досліджень Японії JAXA опублікувала нову порцію даних, отриманих від астероїдних роверів MINERVA-II1. Це одне з перших відео такого роду.

Анімація складається з 15 кадрів, які були отримані 23 вересня 2018 року. Вона охоплює 74 хвилини реального часу. Але відео скоротили, щоб користувачі мережі витрачали на 74 хвилини на відео, в якому мало що змінюється.

Ракета-носій Хаябуса-2 скинула два майже ідентичних ровера, Minerva-II1A і Minerva-II1B, на поверхню великого астероїда Рюгу 21 вересня. У новому відео з ровера Minerva-II1B, ви можете спостерігати, як Сонце переміщається по небу, оскільки яскраве сонячне світло відбивається від блискучих скель, що покривають поверхню Рюгу. Красиві кадри вийшли, враховуючи, що аналогів цьому відео немає.

"Будь-ласка, знайдіть час, щоб насолодитися "сталістю" цього нового світу", - йдеться в заяві офіційних осіб JAXA, опублікованому 27 вересня. Відео було зроблено з кадрів, знятих протягом 1 години і 14 хвилин, починаючи з 22 вересня, 21:34 за київським часом.

Опубліковані кадри.

Нагадаємо, дату Апокаліпсису знайшли в таємних записах Ньютона.

Як повідомляв "Знай.ua", Земля почала обертатися по-новому.

Також "Знай.ua" писав, що уфологи виявили секретну базу інопланетян.