На днях експерти інопланетних цивілізацій зробили сенсаційну заяву. Так виявилося, що на дні озера Байкал мешкають прибульці з загадкової планети Нібіру. До речі, таємниці найбільшого прісноводного озера Землі давно не дають спокою уфологам вже багато років. Про це зазначає Vista News.

До прикладу, фахівці відзначають, на Байкалі до деяких острівців неможливо наблизитися – відразу починається шторм з сильним зустрічним вітром.

На думку альтернативних експертів, в цих точках стоїть на приколі флот прибульців, підійти до якого заважають потужні позаземні військові технології.

До всього іншого, уфологи відзначають, що землетрус на Байкалі співпав з передбачуваним часом появи "Зірки смерті" поруч з нашою планетою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

А ось конспірологи вважають, це доводить, що прибульці з Нібіру перед висадкою на Землю привели в бойову готовність свої кораблі.

Припущення фахівців не можна назвати голослівними, так як їх підтвердили знімками, зробленими з борту Міжнародної космічної станції.

З космосу видно, що льодовий покрив озера в деяких місцях набагато тонше, ніж у інших. Чіткого пояснення цьому факту вчені дати не змогли, однак конспірологи вважають, що винні в цьому кораблі прибульців, випромінювання яких і призводить до танення льоду.

Варто відзначити, що за останні 2 з невеликим місяця експерти тричі оголошували про кінець світу. Перший був призначений на 16 серпня, потім його перенесли на 19 вересня, а потім відклали до 23 вересня. Вважається, що від зіткнення з Нібіру Землю вберегли саме прибульці.

Нагадаємо, техніка агентства NASA, поміщена на великому повітряній кулі, зуміла зняти рідкісне явище природи - сріблясті хмари, також мають другу назву - "мезосферні".

Як повідомляв портал "Знай.uа" несподівана знахідка була виявлена вченими на території штату Юта. Дослідники змогли помітити загадкові зображення чоловічків, які, передбачувано, залишили жителі інших планет під час екскурсії на Землю.

Також "Знай.uа" писав, вчені з допомогою телескопа Hubble випадково виявили загадковий джерело інфрачервоного світла, і знаходиться він на відстані 800 світлових років від Сонця.