19 вересня в мережі було оприлюднено дві публікації з міркуваннями з приводу існування інопланетного життя.

Автор публікацій, який побажав залишитись анонімом, під ніком "Q" розповів про прибульців і космічні секретні програми. Військовий стиль написання і саме формулювання може говорити про достовірність інформації, вважають уфологи.

Він упевнений, що люди не одні живі істоти у Всесвіті. Експерт "Q" заявив, що падіння літаючої тарілки в місті Розуел влітку 1947 року дійсно відбувалося, але американська влада відразу засекретила всю інформацію щодо цієї подію.

У своїй розповіді дослідник посилається на чиновника з Департаменту комунікацій при уряді Канади, уповноваженого вести переговори з керівництвом США з приводу цієї катастрофи НЛО.

Експерт не сумнівається в існуванні інопланетян. За його словами, багато хто недооцінює гуманоїдів. Однак деякі позаземні цивілізації, впевнений він, досить розвинені і в технологічному плані пішли далеко вперед, що дозволяє їм подорожувати по Всесвіту.

Експерт також розповів, що науковці, крім випадків зустрічі з прибульцями, приховують багато інформації, пов'язаної з космосом.

Так, зокрема, жителям Землі не розкривають правду про висадку на Місяць астронавтів експедиції "Аполлон", яка відбулась в 1969 році.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, співробітники аерокосмічного агентства показали непізнаний літаючий об'єкт біля шостої планети від Сонця, зафіксований за допомогою космічного зонда.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у кригах Антарктиди знайшли космічні кораблі інопланетян

Також "Знай.ua" писав, вчені за допомогою телескопа Hubble випадково виявили загадкове джерело інфрачервоного світла, яке знаходиться на відстані 800 світлових років від Сонця.