Співробітники аерокосмічного агентства показали непізнаний літаючий об'єкт біля шостої планети від Сонця, зафіксований за допомогою космічного зонда.

На опублікованому відео, зробленому за допомогою космічного апарату Cassini, видно загадковий об'єкт поруч з Сатурном. Як говорять вчені, незабаром після виявлення НЛО запалало.

Інопланетне судно, на жаль, виявилося вкрай непомітним, через що вчені не можуть його ідентифікувати. Зараз дослідники намагаються отримати нові відомості про інцидент.

Раніше повідомлялося, що на території штату Айова стався дуже рідкісний випадок, коли відразу кілька НЛО з'явилися на очах наляканих очевидців. Американці зі штату Айова були шоковані, коли під час сильної грози масово почали з'являтися яскраві НЛО, які заряджалися від масивної чорної хмари.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Відеозапис того, що відбувається в небі відразу потрапив на YouTube-канал.

Так, в ролику чітко видно, що світяться об'єкти, походження яких очевидці не змогли пояснити.

Повідомляється, що непізнані літаючі об'єкти почали один за одним з'являтися з величезною грозової хмари.

У свою чергу американські уфологи, які отримали відеозапис, були не менш здивовані. Фахівці прокоментували відео і запевнили, що в небі дійсно перебували прибульці.

Крім того, уфологам відомі випадки, коли гуманоїди навмисно прилітали на Землю, щоб підзарядити свої НЛО від грозових хмар.

Нагадаємо, в США стався незвичайний випадок телепортації позаземних об'єктів, який шокував навіть уфологів.

Як повідомляв Знай.ua, мексиканські уфологи стверджують, що прибульці могли перебратися жити в гори, про що свідчать останні кадри НЛО недалеко від вершини Мехіко.

Також Знай.ua писав, днями повз МКС пролетів на величезній швидкості якийсь НЛО. Імовірно, це був корабель прибульців. Інцидент вдалося зафіксувати на відео.