На старому відео американського космічного агенстства NASA, яке показали по телебаченню в 1999 році, виявили загадковий об'єкт.

Дослідники НЛО і позаземних цивілізацій знайшли стару оцифрованную з відеокасету запису даного ефіру і поспішили поділитися нею з в мережі, - пише Politeka.

Незвичайний матеріал демонструє американський модуль Міжнародної космічної станції, біля якого несподівано пролітає загадковий об’єкт, підозріло схожий на порівняно велику металеву сферу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

НЛО промайнув на кадрах на декілька секунд. Втім. за словами фахівців, його неможливо сплутати з дефектом зйомки або яким-небудь відблиском в об’єктиві камери. Уфологи переконані, що це був літальний апарат інопланетного походження.

"Перед нами явно безпілотники "зелених чоловічків", які зацікавилися діяльністю землян на орбіті і появою там МКС. У наслідок ми будемо мати неодноразові докази того, що прибульці пильно стежать за Міжнародною космічною станцією", - прокоментував канадський спеціаліст Джефф Фрайзер.

В даному випадку фахівцям агентства пощастило зафіксувати одного з перших розвідників біля МКС. До того ж співробітники NASA, скоріш за все, його не відразу й помітили.

Дивіться: На відео1999 року потрапив інопланетний корабель

Нагадаємо, уфологи заявили, що нам пора готуватися до зустрічі з прибульцями і чому ми повинні вірити дослідникам.

Як повідомляв раніше Знай.ua, жителі Північної Кароліни (США) стали свідками неймовірного видовища. Відпочивальники побачили загадковий об'єкт циліндричної форми.

Також Знай.ua писав, дослідники Всесвіту заявили про хаос у космосі. У неб ізафіксували загадковий спалах. Вчені припустили, що це, нібито, Юпітер знищив смертоносну Нібіру і вона розлетілась на мільйони шматків.

Дивіться: Те, що ми не знали про НЛО