У різних куточках планети все частіше з'являються непізнані літаючі об'єкти. Про це повідомляють уфологи зі всього світу.

Нещодавно гості з космосу були помічені в Австралії, на території Мельбурна. "Криваві НЛО" змусили жахнутися свідків цього явища.

Австралійські уфологи змогли зафіксувати рідкісні НЛО, коли вони кружляли над Мельбурном. Вчені переконані, що вони неодмінно космічного походження.

На кадрах фахівцям вдалося зафіксувати, що об'єкти мають круглу форму і незвичайний і страшний "кривавий колір.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Саме незвичайний колір ввів у здивування як уфологів, так і звичайних очевидців. Люди почали боятися, що колір є попередженням і незабаром прибульці можуть атакувати Землю.

Уфологи відзначають, що НЛО в Норт-Колфілд незвичайним чином згуртувалося в трикутник, а після розчинилося в нічному небі.

Раніше повідомлялося, що близько Сонця помітили гігантський НЛО, розміри якої перевищують діаметр Землі.
Про це повідомляє Esoreiter.

Поява дивних об'єктів біля Сонця викликає скептицизм навіть у тих, хто вірить в интопланетян. Це пояснюється досить просто: такі об'єкти часто бувають просто гігантських розмірів і сильно перевершують розміри Землі.

Що ж вченим вдалося знайти тепер? З одного боку, космічне тіло явно штучного походження, з іншого – його розміри просто вражають.

Нагадаємо, все ближче і ближче: гігантський НЛО увірвався в Сонячну систему. Гігантський НЛО помітили поруч із Сонцем.

Як повідомляв "Знай. ua", мчить з величезною швидкістю: астрономи помітили щось дуже дивне. Аномалію все ніяк не вдається ідентифікувати.

"Знай. ua" писав, що НЛО розміром з Землю самознищився у відкритому космосі: відео.