Гороскоп на тиждень ОВЕН

Зірки не подарують Овнам спокійний тиждень. Є ймовірність зіткнутися з перешкодами на роботі. Друзі покажуть своє справжнє обличчя, і воно вам точно не сподобається.

Гороскоп на тиждень ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні практичність допоможе Тельцям завершити кілька розпочатих справ. Важливо не порушувати внутрішню гармонію, незважаючи на зайнятість.

Гороскоп на тиждень БЛИЗНЮКИ

Цього тижня зірки радять Близнюкам навести порядок на роботі і вдома. Все буде виходити швидко і легко, і ви успішно разгребете завали, що накопичилися за роки.

Гороскоп на тиждень РАК

В цей період Ракам варто згадати про почуття міри. Знайомі будуть давати вам поради, хоча ви впевнені, що і самі у всьому прекрасно розбираєтеся. Іноді потрібно прислухатися.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Гороскоп на тиждень ЛЕВ

На цьому тижні Левам буде потрібна допомога. Підтримка колег забезпечить значне просування на роботі. Не слід давати собі ніяких поблажок.

Гороскоп на тиждень ДІВА

На цьому тижні на Дів чекають неприємні випробування, однак вихід зі складної ситуації обов'язково знайдеться. Зараз небезпечно піддаватися чужому впливу і тим більше сумувати.

Гороскоп на тиждень ТЕРЕЗИ

Зірки радять не брати цього тижня зайвих обов'язків. Благі наміри залишаться неоціненими, тому співставляйте свої плани і сили.

Гороскоп на тиждень СКОРПІОН

В цей період Скорпіонам потрібно сміливо оголосити війну неприємностям. Зірки підкажуть що робити. Розберіться з боргами та іншими дрібницями, які вас турбують.

Гороскоп на тиждень СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні наполегливість і сила волі допоможуть Стрільцям у вирішенні нагальних питань. Також будуть затребувані пильність і вміння розбиратися в людях.

Гороскоп на тиждень КОЗЕРІГ

Зірки попереджають, що демонстрація лідерських якостей цього тижня може принести тільки проблеми. Тимчасові труднощі подолаєте завдяки підтримці друзів.

Гороскоп на тиждень ВОДОЛІЙ

У цей період Водоліям краще менше сперечатися з оточуючими – це абсолютно марно. Зірки радять стежити за мовою, контролювати не тільки вчинки, але й слова.

Гороскоп на тиждень РИБИ

На цьому тижні інтуїція підкаже, як уникнути неприємностей. Якщо вийдете з цієї боротьби переможцями, будь-які труднощі в майбутньому здадуться несерйозними.