Є випадки, коли яскравий і стильний аксесуар може стати головним акцентом вашого образу. У цьому сезоні дизайнери дуже постаралися і запропонували безліч новинок, які неодмінно освіжать ваш повсякденний наряд. Повідомляє Clutch.

Аксесуари – це те, що може розповісти про ваш настрій і навіть додати частку епатажу. Пропонуємо вам ознайомитися з модними новинками сезону осінь-зима 2018-2019.

Балаклава

Цей стильний головний убір стрімко увірвався в наше життя. Всі модні колекції світових дизайнерів представили своє бачення затишку і комфорту, адже саме так можна пояснити появу на подіумах Gucci, Balenciaga і Calvin Klein цієї такою оригінальною шапочки. Впевнені, балаклава знайде своє місце у вашому осінньо-зимовому гардеробі. Особливо якщо холода різко увірвуться у ваше життя.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Ковбойські чоботи

Серед новинок у взуттєвому світі моди саме чоботи в ковбойському стилі є головним трендом сезону. Звичайно, не всі ще зрозуміли всю принадність "козаків", але дизайнери наполягають і пропонують різні варіації на тему: наприклад, Fendi – яскрава кольорова шкіра з ефектом крокодилячої шкіри.

Також знаменитий французький модельєр Ізабель Маран, вона у своїй колекції запропонувала чоботи м'якої текстури вище колін, які виглядають дуже богемно.

Аксесуари в зоні декольте

Всі минулі сезони увага була прикута до вух, тому дизайнери навперебій пропонували у своїх колекціях складносурядні сережки з різних матеріалів, які дуже полюбилися модницям світу. У новому сезоні аксесуари змістилося в зону декольте і нижче.

Наприклад: Dolce & Gabbana запропонував у своїй колекції масивні і драматичні ланцюги.

Кольорові окуляри

Відомо, що трендом майбутнього сезону будуть окуляри з кольорового пластику, або зі склом різних немислимих забарвлень. Колекції Christian Dior і Altuzarra пропонують величезний вибір цього модного аксесуара.

Сумки різних конфігурацій

Якщо не розглядати сумку як банальну річ, яка служить тільки для носіння щоденника, телефону, косметики та ключів, то сьогодні ваша сумка повинна виглядати трохи інакше.

Різні матеріали, форми і забарвлення – все це пропонують на вибір всі модні будинки світу. Сумка повинна виражати ваш настрій, підкреслювати стиль, а іноді навіть епатувати.

Нагадаємо, 5 стильних речей, без яких не обійтися в цьому сезоні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці 5 речей у гардеробі непомітно гублять твоє здоров'я.

Також "Знай.uа" писав, леопардовий принт або недолюблюють, або обожнюють. Проте коли саме такий яскравий візерунок актуальний, і з чим його варто поєднувати, краще розібратися в цьому матеріалі.