Користувачка твіттера jensenmares виклала в мережу веселе відео. Її пес часто сидить на вулиці і не заходить у будинок через невидимого перешкоди. Він думає, що постійно замкнені двері, але насправді це не так. Просто вона скляна.

Пес просто терпляче сідає біля дверей і чекає, поки її відкриють. Або просто зроблять вигляд, що відкривають її. Щоб він переконався в тому, що бар'єру більше немає, вони навіть роблять це зі звуком. Після такого забавного ритуалу пес радісно заходить в будинок.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Пес став зіркою Інтернету! Користувачів вразило і неймовірно розчулило це кумедне відео. Вони навіть знайшли що відбувається містичне пояснення. Один з них написав:

"Пес просто намагається попередити господарів про злих духів, які живуть в будинку. Він вважає, що сім'я знає якесь заклинання, яке дозволяє вигнати сили зла".

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що закохана пара встановила рекорд в парку розваг

Читайте також: левітуючий хлопець і інші кращі меми дня

Нагадаємо: анекдоти на 8 листопада, які змусять вас засміятися