У п'ятницю, 9 листопада, у мережі з'явився вже четвертий студійний альбом гурту Imagine Dragons "Origins".

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що до обговорення пластівки підключились і вітчизняні журналісти та музичні критики різних видань. Проте всі вони зійшлись у думці, що диск виявився ще гіршим ніж передбачалось.

Проте всі вони погоджуються, що поруч з таким провалом гурт все ж чекає успіх, адже цей гурт вже отримав неймовірну популярність.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Відомо, що фактично попередні два тижні американці активно готували своїх шанувальників до чергового релізу та вже опублікувли декілька треків з альбому. Серд яких "Zero", "Machine" і баладу "Bad Liar". До всього цього вихід першого супроводжувався релізом яскравого кліпу, на сьогодні він досягнув позначки в 13,8 млн переглядів.

Наразі вже відомо, що новий альбом зібрав 12 треків, правда критики відзначають, що з усього переліку лише одна пісня може підірвати світові музичні чарти. Зокрема йдеться про трек - "Natural".

"Найжахливіше для гурту рівня Imagine Dragons — відсутність очевидних хітів. Виняток — "Natural", єдина нормальна композиція із цього порочного списку. Схема написання пісень не змінилася ні на йоту: куплет-приспів-куплет-приспів-бридж-приспів двічі", — підкреслив у своєму Telegram-каналі "Березовый сок" музичний журналіст Юрій Береза.

Також один з музичних критиків відзначив, що на альбомі "драноків" значно відбився той факт, що фактично всі треки були написані під час турне, у дорозі.

"Imagine Dragons — музиканти лише умовно. Це більше схоже на успішне комерційне підприємство. Корпоративна історія. Товар = гроші. Для того, щоб підтримувати захід на плаву — треба кожного разу давати новий продукт", — продовжив він.

Нагадаємо, відомі американські рокери Imagine Dragons підірвали мережу новим хітом.

Як повідомляв "Знай.ua", копи втрутилися у свавілля на концерті Imagine Dragons у Києві.

Також "Знай.ua" писав, що Imagine Dragons показали світу крутий кліп в стилі хорор.

Imagine Dragons - Natural