Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Мем зі здивованим Пікачу тепер у HD-версії

Буквально нещодавно мем про здивованого зі власних невдач з відкритим ротом покемона Пікачу перейшов у HD-формат. Варто відзначити, що зображення малюка Пікачу у високому дозволі не тільки ідеально підходить до різних життєвих приколів, але і може влаштовувати кросовери з «Грою престолів» і «Володарем перстня».

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Вперше зображення покемона Пікачу, що здивовано відкрив рота, набрала популярність пару місяців тому. Невідомо, в якому з епізодів мультсеріалу міг бути зроблений цей скріншот, але першим перетворив його на мем користувач Tumblr з нікнеймом popokko.

Уточнимо, що звичайний мем «здивований Пікачу» показує, як дії його героя приводять до начебто очевидного і очікуваного результату, але він все одно дивується з того, що сталося — аж з відкритим ротом.

Райан Рейнольдс пожартував над Блейк Лайвлі з допомогою мема

Тільки нещодавно популярний голлівудський актор Райан Рейнольдс зазначив 42-річчя, а тепер же актор знову привернув увагу публіки, пожартувавши над своєю дружиною Блейк Лайвлі.

Так, в Twitter Рейнольдс прокоментував популярний мем і пожартував, що Блейк зраджує йому з привидами: "Значить таким чином я про це дізнався?".

На фотографії зображена американка Аметист Реалм, яка стала популярною через своє зізнання в тому, що у неї "був секс з 20 примарами" і за одного з них вона "зібралася заміж". До речі, користувачі з захопленням відреагували на жартівливий підпис кумира і відзначили схожість дівчани із зіркою "Пліткарки": "Ця жінка схожа на Блейк Лайвлі", "О ні... вона схожа на Блейк!".