Астрологи впевнені, що імена, які ми даємо дітям, можуть повністю змінити їхнє життя. Безумовно, характер особистості та її прагнення заробляти і домагатися успіху впливає набагато більше, ніж просто вибране ім'я, але чому б не перестрахуватися? Про те, як краще за все назвати вашу дочку, передає Clutch.

Олександра

Ім'я Олександра не дарма означає "мужня", "надійна", "захисниця людей". Ці якості сильно допомагають Сашам у житті і дозволяють їм досягти успіху у всіх сферах. При цьому фінансовий успіх для них надзвичайно важливий.

Діана

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Діана - справжній лідер, який любить встановлювати свої правила замість того, щоб слідувати чужим. Вона просто ідеальна для ведення бізнесу. Так що їй варто задуматися про власну справу якмога раніше, благо, можливостей у сучасному світі повно.

Катерина

Володарка цього благозвучного імені - весела і дружелюбна, а це допомагає їй досягати небачених висот завдяки дружнім зв'язкам. А завдяки її живого розуму та наполегливості легко можна домогтися успіху в будь-якій обраній сфері. Головне - це вчасно вибрати мету.

Анна

Дівчина з ім'ям Анна - це справжній лідер і працелюб. Її розумові здібності та цілеспрямованість принесуть їй достаток, багатство і навіть розкіш — якщо, звичайно, вона сама цього захоче. Ганна ставить собі великі цілі і робить все, щоб їх досягти.

Світлана

Світлана — це завзята, цілеспрямована і майже вперта людина. Завдяки цьому практично нічого не здатне збити її з шляху до наміченої мети. Для Світлани гроші в житті відіграють дуже велику роль, тому вона зробить все, щоб добитися багатства своїми силами.

Нагадаємо, українські соціологи обнародовали перелік імен, якими найчастіше називали новонароджених у Львові та області у першому півріччі 2018-го.

Раніше Знай.ua повідомляв, що в Україні незабаром можуть заборонити батькам називати новонароджених рідкісними іменами.

Также Знай.ua писав, астрологи зібрали правдиву характеристику для кожного із знаків Зодіаку.