Людина-павук – знаменитий супергерой, якого обожнюють у всьому світі. Він бореться за добро проти зла і здійснює неймовірні подвиги в своєму оригінальному костюмі. Він став героєм коміксів, фільмів та мультиків. На нього хочуть бути схожими і дорослі, і діти.

Відомі у всьому світі компанії Sony і Marvel організували яскравий захід на честь виходу нової відеогри, головним героєм якої є популярний герой Людина-павук – альтер-его Пітера Паркера.

Виставку поп-культури Comic Con Stockholm відвідало досить багато людей. 547 відвідувачів одяглися в костюми Людину-павука. Вони зібралися в одному будинку, щоб встановити світовий рекорд. Їм вдалося це зробити! Підрахунок людей в костюмах проводили представники Книги рекордів Гіннеса. Виглядає це видовище просто приголомшливо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відвідувачі виставки поділилися вражаючими фотографіями та відео на своїх сторінках у соціальних мережах.

Після такого скупчення супергероїв кожен захоче стати на бік добра і боротьби за справедливість.

Раніше портал "Знай.uа" писав про новий рекорд, встановлений на марафоні в Нью-Йорку

А також про закохану пару, яка прокотилася на атракціоні 62 рази за 13 годин

Нагадаємо: топ-20 найдивовижніших рекордів на честь дня Книги рекордів Гіннеса