Харрирет Томпсон – 91-річна мешканка штату Північна Кароліна, яка багатьох здивувала своєю силою волі та відмінною фізичною формою. В рамках марафону, який в цьому році проходив в Сан-Дієго, вона пробігла 42 кілометри. Це зайняло 7 годин 24 хвилини і 36 секунд. У забігу взяло участь 25 тисяч осіб. Сюди з'їхались люди з 43 країн світу. Харрирет всіх вразила своїм результатом. На таке здатен не кожен молодий хлопець або дівчина, і вже тим більше жінка похилого віку. Харрирет пишається своїм результатом, але вона щиро здивована тим, що їй приділяють стільки уваги.

Це не перший забіг американки. Вона бере участь у марафоні вже 16 раз. Вражає також той факт, що жінка зуміла подолати онкологічне захворювання, не прощаючись зі спортом.

Можливо, в забігу жінці допомагала не тільки сила волі і відвага, а й музика. Вона присвятила своє життя грі на піаніно. Під час бігу вона постійно програє про себе різні мелодії. Саме це допомагає їй досягати своїх цілей. Щоб переконатися в тому, що з самопочуттям Харрирет буде все добре, в забігу її супроводжував улюблений син по імені Бренни.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Бабуся обіцяє покінчити зі спортом, щоб близькі не хвилювалися. Але вона розуміє, що це практично неможливо. Тепер вона просто не може жити без бігу.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про те, які божевільні вимоги висуває няням королівська сім'я

А також про хлопця, який безперервно біг 143 дні і змінив історію

Нагадаємо: 5 простих способів домогтися поваги від оточуючих