Для того, щоб виховувати королівських чад недостатньо мати педагогічний диплом і любити дітей. Вимоги для цієї професії дуже серйозні. Про це передає Clutch.

Щоб працювати нянею у королівському палаці потрібно відмінно знати англійську мову, мати чисту репутацію і хорошу фізичну підготовку. Norland College готує супержінок, яким довіряють виховання перших осіб країни. У навчальному закладі крім основ домоведення викладають психологію, філософію, літературу, соціологію та історію.

Практика

Практика нянь відбувається на спеціальних ляльках-роботах, які можуть почати плакати серед ночі. Звичайно ж, їх не можна ігнорувати.

Няня — це ще і першокласний охоронець

У разі загрози няня легко розправиться з кривдником, адже вона пройшла курс самооборони. Крім того, дівчата з Norland College відмінно знають, як надавати першу допомогу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вона вміє відмінно водити машину навіть в екстремальних умовах

Няня повинна мати не тільки водійські права, але і вміти водити машину в екстремальних умовах. Наприкінці свого навчання дівчина вміє виконувати такі автомобільні трюки, що дасть фору будь-якому автомобілісту зі стажем.

У няні немає особистого життя, у неї є королівська сім'я

Няня повинна постійно супроводжувати королівських спадкоємців, у тому числі в подорожах і на святах. Її робочий день закінчується о 20:30, і до цього часу вона не має права навіть подзвонити по телефону.

Няня тримає язик за зубами

Вона не має права заводити облікові записи в соцмережах і не може давати інтерв'ю журналістам. Вона підписує контракт, який не дозволяє їй розголошувати секрети сім'ї.

Няня повинна залучати батьків до їх обов'язків

У стінах Norland College учениць навчають того, щоб вони зобов'язані залучати батьків до їхніх обов'язків, адже жодна няня не замінить маму і тата.

Нагадаємо, герцогиня Сассекська потрапила у незручну ситуацію через звичайні колготки.

Раніше Знай.ua повідомляв, що королева Єлизавета II запросила мати Меган Маркл провести Різдво з королівською родиною.

Також Знай.ua писав, 7 правил, через які ти не захочеш жити у королівській родині.