У королівській родині з'явився привід для тяжкої скорботи. З'явилася інформація, що у Великобританії помер королівський пес коргі по кличці Уіспер - "Шепіт". Улюбленцю британської королеви було 12 років.

Проте відомо, що Єлизавета II взяла Уіспера 2 роки тому. Пес швидко став відданим улюбленцем, який слідував за нею по королівських апартаментах. У королеви ще залишилися собаки - Кенді та Вулкан. Але вони дорги - це помісь коргі й такси. Про це стало відомо завдяки повідомленням британських ЗМІ.

"Королева швидко прив'язався до собаки. Смерть будь-якого її коргі завжди завдавала важкого удару", - розповіло британським ЗМІ джерело в королівському палаці.

Також відомо, що Уіспер належав Біллу Фенвику, який доглядав за мисливськими угіддями королеви в Балморалі. Його покійна дружина Ненсі була доглядачем за коргі королеви. Білл помер 2 роки тому, і Єлизавета II забрала пса до себе.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що герцогиня Сассекська з принцом Гаррі продовжують свій офіційний двотижневий тур по Австралії та Океанії. На цей раз подружжя вирушили в королівство Тонга. І на одному з офіційних заходів Маркл не вдалося стримати емоцій.

Гаррі і Меган у четвер, 25 жовтня, відвідали найстарішу середню школу в Тихоокеанському регіоні – коледж Тупоу. Тут вони познайомилися з місцевим проектом з охорони навколишнього середовища.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що випадковий перехожий зняв піврічного принца Луї на руках у батьків, коли ті залишали вертоліт, і опублікував у своєму акаунті в Instagram. Кейт і Вільям приземлилися в королівських садах в Кенсінгтоні. Цікаво, що герцог Кембриджський сам керував гелікоптером. Востаннє маленького принца Луї бачили ще в липні, під час хрещення.

Принц Луї з'явився на світ 23 квітня. У пари є ще двоє дітей - принц Джордж і принцеса Шарлотта. Єлизавета ІІ наполягла на тому, щоб діточок як можна менше залучали до публічного життя, щоб вони насолоджувалися безтурботним дитинством.

Нагадаємо, Міддлтон начепила чужу тіару і підірвала соцмережі.

Як повідомляв Знай.uа найгірша сукня в житті Кейт Міддлтон: герцогиня зганьбилася перед королем.

Знай.uа писав, неймовірний скандал: не встигли в королівській родині відгуляти весілля, як вже оформлюють розлучення.