На днях стало відомо, що члени королівської сім'ї – принц Гаррі і його дружина герцогиня Сассекська Меган завели нового улюбленця – чорного лабрадора. А у вівторок, 4 вересня, Daily Mail озвучили ім'я, яке дали собаці.

Королівський біограф Саллі Беделл Сміт повідомила, що Меган Маркл і принц Гаррі вирішили назвати собаку Оз. При цьому причини такого рішення молодята не озвучили.

Можливо, Меган і Гаррі дуже люблять казку про чарівника з країни Оз, або ж є фанатами пісень Оззі Озборна.

Чорний лабрадор на ім'я Оз складе компанію псу колишньої актриси, який вже живе у королівській родині.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Незабаром повинен з'явиться офіційний портрет лабрадора Оз з його королівськими "батьками".

Раніше Меган Маркл обурила громадськість своїм неналежним вбранням для виходу в світ. Вона з'явилася на офіційному заході в сукні вище коліна і без колгот, що недозволено для членів королівської сім'ї.

Принц Гаррі і його дружина герцогиня Меган відвідали благодійну виставу в театрі Лондона - Victoria Palace Theatre мюзикл Hamilton. Їх поява не залишилося не поміченим.

Глядачі були вражені вишуканим, проте не зовсім підходящим для жінки королівської сім'ї, чином герцогині Сассекской. Її одразу почали критикувати за надмірно відверте вбрання для виходу в світ і чергове порушення неписаного правила королівської сім'ї.

Для походу на благодійний вечір у театр Меган Маркл вибрала сміливе чорне міні-сукні-блейзер. При цьому членам королівської сім'ї заборонено з'являтися на публіці в нарядах "вище коліна" і на високих підборах.

Нагадаємо, Меган Маркл знову пограла з нервишками Єлизавети ІІ. Меган Маркл з'явилася на публіці в міні і без колготок.

Як повідомляв "Знай. ua", Принцеса Монако заткнула за пояс Міддлтон і Маркл разом узятих: фото.

"Знай. ua" писав, що Меган Маркл перетворюється у Джолі: відео. Герцогиня Сассекская сяяла на благодійному спектаклі.