Свіжа добірка мемів на сьогоднішній день дозволить вам залишатися в курсі останніх топових жартів і весело провести цей ранок. Смійтеся над мемами від Знай.ua самі і показуйте друзям.

Популярні новини зараз
Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Продавець машин: б'є по даху машини Машина:

Як азіати водять машину так я зараз розіб'юся

Перестань проявляти неповагу до мене

Як зрозуміти, що твій друг гомосексуаліст

Гиперфіксація на щомусь безглуздому Я о третій годині ночі

Тому стріляє в себе

Це мем з котом Томом з мультсеріалу "Том і Джеррі", на якому той засунув рушницю в нору мишки і не бачить, що направив дуло на самого себе. Його використовують для того, щоб зобразити ситуацію, коли людина несвідомо завдає собі шкоди.

Німеччина

Необмежена підводна війна

Ні ти

Ні я

Я

Мій пеніс

Вона

9 місяців після

Хлопець піднімає капелюх

Це мем, на якому повний бородатий чоловік з ніяковою посмішкою торкається краю свого капелюха федори. Фраза Tips Fedora, яка буквально означає "Торкаюся федори" (капелюхи такого виду), використовується в мережі в знак вираження визнання або згоди з кимось.

Торкаюся вушанки

Торкаюся федори

Торкаюся федори

Торкаюся федори

Мій командир