В іспанському місті Гранада поліція зупинила чоловіка, який жорстоко бив невинного цуценя. Маленьку німецьку вівчарку відвезли в лікарню. Там їй надали оперативну допомогу. Коли стан песика стабілізувався, поліцейські вирішили його залишити. Вони навіть взяли його на роботу.

Знімки з цуценям виклали в мережу, і він дуже швидко став зіркою Інтернету. Ім'я для нього вибирали користувачі Твіттера. Серед варіантів були такі імена:

Лаккі;

Роккі;

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Стен Лі;

Айрон.

В опитуванні взяло участь 8500 осіб. За ім'я Стен Лі проголосувало понад 39 відсотків користувачів. Цуценя назвали в честь сценариста коміксів, який помер зовсім недавно – 12 листопада. Він створив легендарних Халка, Людини-Павука, Тора та інших відомих супергероїв.

Раніше портал "Знай.иа" розповідав про те, як рятувальники виявили в озері вмерзлого в лід собаку

А також про песике, який випадково наспівав пісню Брітні Спірс

Нагадаємо: історія жінки, яка врятувала 2500 дітей з гетто