Гороскоп на тиждень ОВЕН

На цьому тижні ви зможете швидко знаходити спільну мову з оточуючими. Але це не привід витрачати так багато дорогоцінного часу на розмови. Справи відкладати теж не варто.

Гороскоп на тиждень ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні вас спробують вивести з себе, а потім обдурити. Зірки радять зберігати спокій і розсудливість. Хоча буде непросто впоратися з собою в такі моменти.

Гороскоп на тиждень БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні вам слід правильно розставити пріоритети. Основною перешкодою для здійснення задуманого може стати сором'язливість. Головне – вірити в свої сили.

Гороскоп на тиждень РАК

На цьому тижні вам доведеться зберігати дистанцію з людьми і думати тільки про себе. Зараз вам складно відрізнити доброту від облуди. Просто спокійно спостерігайте за тим, що відбувається.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Гороскоп на тиждень ЛЕВ

На цьому тижні зірки не передбачають потрясінь або неприємних новин. Варто привести в порядок документи. До вашого подиву, знайдеться те, що ви давно шукали.

Гороскоп на тиждень ДІВА

На цьому тижні у вас вийде завершити старі справи та перейти до осмислення зробленого. Варто провести «роботу над помилками», перш ніж приступати до реалізації чогось нового.

Гороскоп на тиждень ТЕРЕЗИ

На цьому тижні у вас з'явиться шанс розширити вплив на роботі. Ви зможете домовитися про взаємовигідне партнерство. Можливі конфлікти і непорозуміння з рідними.

Гороскоп на тиждень СКОРПІОН

На цьому тижні у вас може не вистачити часу на заплановані раніше справи. Зірки попереджають, що доведеться зробити нелегкий вибір, що для вас є важливішим: сім'я чи кар'єра.

Гороскоп на тиждень СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні ви будете намагатися зробити все якомога краще, але є ризик заплутатися і в результаті отримати зовсім не те, що потрібно. Головне, не робіть людям ведмежих послуг.

Гороскоп на тиждень КОЗЕРІГ

На цьому тижні ви візьметеся за роль посередника в службових переговорах. Цей період може стати доленосним у подальшому кар'єрному зростанні. До вас прийде заслужене визнання.

Гороскоп на тиждень ВОДОЛІЙ

На цьому тижні можливі злети і несподівані зміни в житті. У якийсь момент ви можете запанікувати від підвищеного навантаження, яке самі собі створите.

Гороскоп на тиждень РИБИ

На цьому тижні очікується досить спокійний період. Намагайтеся відповідати добром на добро, але при цьому не піддавайтеся на провокації. Вам буде потрібна підтримка друзів.