Кожен з нас здатний злитися і нервуватись, і кожен може деколи "зірватись", коли якась цілком звичайна ситуація стане тією "останньою" краплею.

Однак астрологи стверджують, що є знаки зодіаку, які настільки страшні у своєму гніві, що їх можна назвати "породженням пекла".

Овен

Цей знак стане для кожного справжнім пеклом, яке повністю знищує все на своєму шляху, якщо ви його вчасно не зупините. Запальність і злість знака завжди з ним йде нога в ногу. У різній ситуації знаки овени ведуть себе по-особливому, тому їх поведінка часто стає непередбачуваною.

Дуже часто всі прояви темних сторін виходять назовні. Своїми вчинками вони не провокують оточуючих, але якщо їх виведуть з рівноваги, краще подалі ретируватися і не потрапляти на очі розлюченому представнику.


Телець

Розлютити і змусити метати грім і блискавку, цього знака практично неможливо. Швидше за все, вони почнуть проявляти агресію пасивного плану. В їх арсеналу - закритися від свого кривдника і не проявляти до нього інтерес.

У своєму світі вони почнуть придумувати солодку помсту для нього, але вона так і залишиться невикористаною в його фантазіях. Але не варто забувати про злопам'ятство знака, він при першій необхідності постарається відігратися на ваші почуття і емоції.

Близнюки

Цей знак завжди поводиться непередбачувано - то він висуне свою думку, то поміняє її, якщо воно стосуватиметься чогось. Їх запальність і врівноваженість майже на одному рівні. У цьому випадку вони можуть проявляти подвійне дію.

Щоб стати справжнім породженням пекла, цього знака потрібно розлютити до сказу. І тоді він вам пригадає не тільки колишні образи, а й прекрасні моменти з підтекстом. Момент роздратування триває до того часу, поки ви до нього не прийдете з приводу укладення миру і злагоди.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще


Рак

Агресія знака, перш за все, виражається в їх пасивності. Їх важко розсердити, але навіть якщо це у вас вийде, по їх глибоко захованим емоціям, вам навряд чи вийде про це дізнатися.

Для нього головне - потім виговоритися і розповісти про свою проблему. І їм важливо, настільки ви до них проникніться з розумінням. Вони можуть пробачити свого кривдника, але для цього має пройти певний час.

Лев

Їх запальність може зруйнувати найміцніші стосунки і довести все оточення до справжньої паніки. Їх вибухова емоція за шкалою нагадує цунамі, яке неможливо утримати і зупинити.

Надалі свого кривдника цей знак почне ігнорувати, і це буде відбуватися до того часу, поки ви не попросите у нього вибачення. Але цим представникам нічого не варто швидко заспокоїтися, як і збунтуватися. Образу намагаються при хорошому настрої відразу забути.

Діва

Цей найбільш терплячий знак, і його практично важко вивести з себе. Це потрібно сильно постаратися, щоб його перетворити в даний виплодок пекла.

Він намагається всіляко ховати свої емоції і не піддаватися на провокаційні моменти. На сторонніх вони не стануть розпорошуватися, тому для цього випадку вони знайдуть більш затишне місце. За маскою спокою зберігається ранима душа, і вони зможуть пробачити образу, хоча її ніколи не забудуть.

Терези

Цей знак легко вивести з себе, торкнувшись їхньої слабкої сторони. Вони швидко спалахують, але в такому ж темпі остигають. Їх емоційний стан часом залишає бажати кращого.

Щоб Терези перетворити на справжню гримучу суміш, нагадайте їхні колишні промахи і неприємні уривки з їхнього життя. Затамувавши свою образу, вони почнуть мститися, але це зроблять не витонченим способом, а вашими ж діями або руками. У запалі злості цей знак може бути небезпечний.

Скорпіон

Виливати свою отруту цей знак почне ще задовго до справжньої сварки. Вони заводяться з півоберта, і далі їм все важче тримати ситуацію під контролем. Зупинити свою злість для них стає не так і просто. У пориві гніву вони здатні життя свого кривдника перетворити на справжнє жах.

Вони стануть настільки імпульсивні, що заспокоїтися можуть тільки тоді, коли залишаться з собою наодинці і переосмислять всю ситуацію. Але ніколи в ній себе не визнають винним.

Стрілець

Цей знак здатний в пориві своєї злості влаштувати вам таке пекло, що вам і не снилося. І не чекайте, що вони вам відразу дадуть спокій. У цьому ж вогні вони вас будуть потихеньку підсмажувати, і обов'язково нагадувати заподіяні кривди.

У них важко випросити пощади, вони почнуть насолоджуватися моментом приниження. Цей вогненний знак за своєю запальністю нагадує вибуховий пристрій, який знищує все на своєму шляху. Тримайтеся подалі від вогняного знаку, якщо він знаходиться в пориві гніву і злості.


Козеріг

У цього знака досить енергії, щоб отруїти життя своєму кривднику. Якщо ви в чомусь не поступилися перед представником, очікуйте, що він вам буде мстити. І чим далі ви від нього втечете, тим гарантовано, що ваша психіка не постраждає.

В іншому випадку, вони на вас виллють море бруду і зруйнують ваш емоційний стан. І при кожному зручному випадку вони покажуть, в чому відмінність між пеклом і раєм.

Водолій

Вивести з душевного спокою цього знака не вийде. Вони швидше розірвуть з вами ставлення, ніж дадуть подивитися на своє справжнє обличчя. Але навіть якщо і почнуть переживати за ситуацію, що склалася, то це зроблять подалі від ваших очей.

Демонстрація почуттів і емоцій - це не в їхніх правилах. Коли в їх душі настане емоційний спокій, вони заведуть з вами розмову, але тільки з ввічливості. Всі інші події вони зустрінуть з повним ігноруванням.

Риби

Їх довести до сказу можуть сущі дрібниці. Їх психічний стан іноді бажає бути кращим, але вони намагаються пригнічувати свою агресію по відношенню до інших представників. У пориві великого гніву вони можуть стати породженням пекла і зіпсувати не тільки настрій, але і життя.

Свої емоції вони намагаються висловлювати криками, биттям посуду, спровокованою бійкою. Але дуже часто, це всього лише гра на публіку. Заспокоївшись, вони знову захочуть колишнього життя в спокійній обстановці.

Нагадаємо, зірки розповіли, які знаки зодіаку найчастіше скоюють злочини.

Як повідомляв портал "Знай.ua", астрологи склали рейтинг найуспішніших знаків Зодіака

Також "Знай.ua" писав, що існує всього три знаки Зодіаку, які наділені непереможною силою впливати на розв’язання проблем у світі та повсякденному житті.