Днями в соціальних мережах з'явилося відео, на якому маленька піку переспівує хіт легендарного Фредді Мерк'юри. Звірятко старанно тягне ноти і виглядає артистичніше багатьох зірок естради.

Кумедне звірятко пищуха живе в Північній Америці. Він схожий на суміш кролика, миші. Свою назву це степове тварина отримало з-за своєрідних звуків, за допомогою яких тварини комунікують і перегукуються.

Звір заспівав знаменитий фрагмент з виступу Queen в 1985 році.

Ay-Oh групи Queen під час виступу виконав Фредді Меркьюрі в Лондоні. Під час концерту на стадіоні Уемблі Фредді Мерк'юрі влаштував вокальну імпровізацію, яку підспівували всі присутні шанувальники.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відео з піднесеним співом піки опублікували на відеохостингу YouTube. Під бурхливі оплески кумедний звірок виконує хіт.

Раніше повідомлялося, що біограф Фредді Мерк'юрі Леслі Енн Джонс розкрила шокуючі подробиці з життя легендарного музиканта.

зокрема, Джонс розповіла, що в останні роки свого життя співак не тільки лікувався від смертельної хвороби Сніду, але й мав романтичні стосунки з австралійської порно актрисою Барбарою Валентин.

Повідомляється, що легендарний співак познайомився з порнозіркою ще в сімдесятих роках і був натхненний її красою.

Нагадаємо, Барських хотів перевтілитися в Мерк'юрі, а вийшло ось це. Стиль легендарного музиканта неповторний, ні одного з артистів ще не вдалося перевершити його.

Як повідомляв Знай. ua, спливли інтимні деталі біографії Фредді Мерк'юрі. Співак назавжди залишиться в історії світової музики.

Знай. ua писав, що зірки, яких вигубив СНІД. Зірки, які померли від страшного вірусу.