Як часто буває у дівчат, у гардеробі повнісінько одягу, однак все одно носити нічого. Більшість з нас довго стоять біля дверцят шафи, розмірковуючи, що надіти сьогодні. А надто довгий вибір безнадійно псує настрій. Повідомляє Clutch.

Ми підготували п'ять актуальних образів від зірок street style, які надихнуть на експерименти з базовим гардеробом.

Образ перший

Ви напевно вже чули, що горох — один із найгарячіших трендів 2018 року, можливо, цей тренд не втратить своєї актуальності і в 2019. Особливо добре цей принт виглядає на сукнях довжини міді. Поєднуйте його з пальто в дрібну клітку, а з взуття вибирайте зручні черевики-козаки. Коли березень нарешті здасть снігову оборону, черевики краще замінити на мюли.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Образ другої

Подвійний денім який сезон не залишає наші гардероби і добре виручає в ситуаціях, коли нам нічого надіти. Навесні 2018 робіть ставку на поєднання контрастних нарядів: світлий верх і темний низ або навпаки. Доповнити зручний образ найкраще яскравим взуттям.

Образ третій

Для ледачих весняних буднів можна створити розслаблений, але стильний лук. Тут на руку зіграє сукню в циганскому стилі і яскравий бомбер. До ансамблю вибирайте лакові ботильйони на підборах з загостреним носом.

Образ четвертий

Ще раз нагадувати про те, що червоний — класний, напевно, не варто, але все ж! Особливо вигідно це яскравий колір буде виглядати на верхньому одязі, наприклад, на вічному мешканця весняного гардероба — тренчі. Не соромтеся бути яскравою і не відмовляйте собі в задоволенні надіти червоний.

Образ п'ятий

Класичну сорочку в тонку смужку в парі з брюками в клітку можна спокійно можна носити на роботу, якщо правильно її обіграти. В офіс підійде сорочка з коротким рукавом і човники на невисокому каблуці, а на прогулянку туфлі можна замінити на зручні кросівки або кеди.

Нагадаємо, у 2019 році буде багато сміливості і вседозволеності. Можна носити величезні капелюхи, великі сумки, шкіряні спідниці і картаті сорочки. Ще варто урізноманітнити образ масивними сережками або іншими аксесуарами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", леопардовий принт або недолюблюють, або обожнюють. Проте коли саме такий яскравий візерунок актуальний, і з чим його варто поєднувати, краще розібратися в цьому матеріалі.

Також "Знай.uа" писав, експерти дали кілька порад, як не збанкрутіти під час шопінгу.