Свіжа добірка мемів на сьогоднішній день дозволить вам залишатися в курсі останніх топових жартів і весело провести цей ранок. Смійтеся над мемами від Знай.ua самі і показуйте друзям.

Великий бик Никерс

Бик, який у кілька разів перевищує своїх родичів, став інтернет-мемом. Він живе в Австралії і дуже ефектно виглядає на тлі решти стада.

Бика звуть Нікерс, його висота 194 см, а його вага — 1,4 тонни. Никерс — кастрований бик (віл) і його назвали найбільшою коровою Австралії. Господар бика Джефф Пірсон розповів, що спочатку бик повинен був піти на м'ясо, але незвичайні розміри тварини врятували його від бійні.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Моя тривога

Хороші речі в моєму житті

Можливості

Хороші новини

Підтримка моєї родини і друзів

Речі, які мені подобається робити

Образа

Комплімент

Меми про велику корову
Меми про операцію над виноградом
"Не говори цього" меми
"До того, як тобі стукне 30" меми
Меми про здивованого Пікачу

Меми про знаменитостей

"Дівчата, якщо він..." меми

Найскладніше ім'я в Африці

Вірусний ролик з чорношкірим чоловіком, який вимовляє своє довге ім'я. Використовується як мем в видеореміксах і пародіях. Про чоловіка заговорили після того, як на одному з інтерв'ю він повністю назвав своє складно промовлене, і незвичне для решти ім'я Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemuhwem Osas.

This Man Has The Hardest Name In Africa

This Man Has The Hardest Name In Africa

Geplaatst door Kenyans.co.ke op Donderdag 24 november 2016