Меми - це саме те, чого деколи так не вистачає у похмурий осінній день. Вони не лише змусять вас сміятися, але і розкажуть про те, що відбувається в світі на даний момент. Читайте добірку найкращих мемів від порталу Знай.ua.

Криваві ялинки Меланії Трамп

Дружина президента США Меланія Трамп за традицією прикрасила Білий дім до різдвяних свят. Проте, перша леді, мабуть, вирішила бути оригінальною і в коридорі резиденції з'явилися конусні червоні ялини. Судячи з минулого року, Меланія любить декор у стилі фільмів жаху, що не залишили без уваги користувачі соцмереж.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Леді Меланія хоче передати повідомлення. "Візьміть кров моїх ворогів пофарбуйте нею дерева. Відправте їх як попередження в село на Зимовий фестиваль врожаю. Нехай ніхто більше не сміє стояти у мене на шляху. Будь найкращим".

"Будьте найкращою, моя Пані", - відповів він і поспішив геть.

Хто носить це найкраще?

"Декоратор: Окей, ми хочемо уникнути того, щоб вхід виглядав як вхід в замок Білої відьми з "Нарнії" як у минулому році.
Меланія: Як щодо червоного?
Декоратор: Звичайно, червоні орнаменти піднімають настрій.
Меланія: Ні. Дерева. Червоні.
Декоратор: …
Меланія: Як кров моїх ворогів."

Не дивись на неї

Серія мемів, на яких зображення оголених дівчат затуляє яка-небудь людина або персонаж, а підписи рекомендують глядачеві не витрачати час на жіночі груди і переключити увагу на щось дійсно важливе.

Не дивись на неї. Подивись мені в очі. Відчуй протягом магії. Вона не варта твого часу. Тобі потрібен тільки я.

Синку, подивися на мене. Вона тобі не потрібна. Порнографія не вічна. На відміну від боротьби за правду, справедливість і американські засади.

Чувак, перестань дивитися на неї. Вона не заслуговує твого часу. Подивись мені в очі. Цицьки не вічні. Велич Риму назавжди.

Не дивись на неї. Дегенерат. Купи Skyrim. Цицьки тимчасові, Skyrim назавжди. Тобі не потрібна вона, тобі потрібен Skyrim.

Не дивись на неї. Вона не варта твого часу. Подивись мені в очі. Груди тимчасові. Але твоя особиста інформація вічна.