Свіжа добірка мемів на сьогоднішній день дозволить вам залишатися в курсі останніх топових жартів і весело провести цей ранок. Смійтеся над мемами від Знай.ua самі і показуйте друзям.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Качечка Медведєва

Це мем про прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва, який з'явився після гучного розслідування оппозиціонера Навального про секретну дачу політика, в якій є будиночок для качок. З тих пір качка стала символом вседозволеності чиновників і розтрати держбюджету.

Страшний кіт

Це мем з білим котом з неправильним прикусом і величезними очима. Тварина зі специфічною зовнішністю прославилася на весь інтернет після відео коміка Майкла Рапапорта.

У наслідку виявилося, що кота звуть Уілфред, він живе в Лондоні. Уілфред — кіт породи "шиншиловий перс". У страшного котика є свій instagram.

Незважаючи на зовнішність, Уілфред дуже доброзичливий і ласкавий котик. Він любить великі компанії людей і його господиня Дженна часто бере його з собою в бар.