Привіт, дорогі читачі нашого порталу! Неділя – саме час посміятися від душі над свіжою порцією мемів, які приготував для вас портал Знай.uа! Чи знаєте ви, що днями виповнилося 10 років найвідомішій вампірській сазі "Сутінки", що зібрала мільйонну армію фанатів по всьому світу? В цю честь – добірка "смачного" і смішного на тему вашого улюбленого серіалу і не тільки.

На першому місці – невміння Крістен Стюарт (Белли Свон) виражати емоції. "Дерев'яна актриса" – це ще найприємніше, що чує Крістен на свою адресу.

"Я так емоційна зараз!"
"Не переживай, по тобі не скажеш".

Ось таку добірку створили "фанати" міміки Крістен

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За Джейкобу фанати проїхалися теж

"Випустіть мене з цього жахливого кіно"

Також минулого тижня в Таллінні відкрилася оновлена вулиця Гонсиори. Вона примітна тим, що на ній знаходиться перша в Естонії смуга з реверсивним рухом. І звичайно, ця тема не могла не зачепити користувачів Інтернету. У мережі активно обговорюють те, як естонці звикають до реверсивного руху і висміюють проблеми, що виникли у пові-і-і-ільних естонців у результаті цього нововведення.

Не втомлюється реготати мережа і над краснодарською старшиною присяжних, яка закохалася в підсудного кіднеппера і спробувала підкупити своїх колег, видавши кожному по 100 тисяч рублів. Але щось пішло не так, і присяжна сама пішла під суд. Відбулася штрафом у 20 тисяч.

Героєм свіжих мемів став і лідер групи "Ленінград" Сергій Шнуров.

А ці "підвороти", що на вулиці трапляються часто-густо навіть у крижаному листопаді? Класика ж.

Для тих, хто відчуває себе зломленим і втомленим –будьте як цей черв'ячок. Ось вона, стресостійкість в дії!

А тут взагалі без коментарів. Ви і самі все зрозуміли. Обійдемося без політики у такий класний недільний день.

Любов, кажуть, вічне почуття. А як щодо жіночих ревнощів?

Ох і колишній…

Всім відмінного настрою, і не забувайте ділитися мемами зі своїми друзями!

І бережіть мізинчики!

До речі, тут вище згадувався Шнуров, так от "Знай.uа" писав, що лідер групи Ленінград присвятив іронічний вірш Путіну – Мережа регоче до сліз!

А якщо ви пропустили вчорашні меми, то ось вони: Кращі меми 24 листопада: вимогливий кролик і безвиз в шоубіз.

У мережі з'явився telegram-канал з мемами про український шоу-бізнесі. Саме локальність мемів робить їх особливо смішними, адже головні герої це - Винник та його вовчиці або нещодавно забутий Віктор Павлік.