Зірка "Ігри престолів" Мейсі Вільямс вирішила поекспериментувати із власною зовнішністю, проте не всі шанувальники оцінили її вибір.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що дівчина постала перед шанувальниками у новому образі, який сподобався далеко не кожному.

Зокрема, вона відвідала фестиваль журналу ELLE, який відбувався у Лондоні. Там вони разом з іншою зіркою Ліною Хіді відзначились доволі неоднозначними заявами.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Проте присутні звернули увагу не на слова зірок, а на зовнішній вигляд Вільямс. Так, для виходу у світ вона вибрала чорний джемпер, на якому був зображений червоний динозавр, чорні штани і "леопардові" черевики. З аксесуарів актриса воліла чокер. Але найбільшого невдоволення шанувальників викликав колір волосся зірки. На фестиваль вона прийшла з рожевим кольором волосся, змінивши звичного каштановому кольору.

Варто відзначити, що вже невдовзі глядачі побачать останній сезон культового серіалу "Гра Престолів". Мейсі вже встигла розповісти декілька деталей зі зйомок. За словами дівчини, фінальна сцена Ар'ї Старк була красивою, але вона так і залишилася самотньою. Також вона додала, що сюжетна лінія за участю Ар'ї буде велика.

Разом з тим варто відзначити, що Дейенеріс Таргаріен і Джон Сноу з'явилися на першому фото зі зйомок восьмого сезону серіалу "Гра престолів". Кадр опублікував журнал Entertainment weekly на своїй обкладинці.

Цей знімок був зроблений під час зйомок заключного сезону в Північній Ірландії, які тривали 10 місяців. Актори зазначили, що робота над восьмим сезоном проходила набагато повільніше, ніж над попередніми.

"Сцени, які ми п'ять років тому знімали за один знімальний день, на цей раз створювалися протягом п'яти днів", - сказав виконавець ролі Джона Сноу Кіт Харінгтон.

Слова актора підтвердила і його колега Емілія Кларк, яка зіграла Дейенеріс Таргаріен:

"Плани камери (під час зйомок нового сезону – ред.) тривали довше, костюми стали краще, а укладка волосся і макіяж стали більш грубими… У всьому відчувалася інтенсивність".

Нагадаємо, зірка фільмів Лінча прикрасить новий сезон "Гри престолів".

Як повідомляв "Знай.ua", зірка Гри Престолів шокувала відвертим зізнанням.

Також "Знай.ua" писав, що Джордж Мартін пояснив смерть головних героїв "Гри престолів".

Гра престолів 8 сезон